Διαγωνισμός 01plus.gr με δώρο σεμινάριο αξίας €159!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 Κατηγορία Bonus Time

Κέρδισε ένα σεμινάριο «Ψηφιακή Φωτογραφία».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μπουν στο χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας κάνοντας μια αναδρομή στους σημαντικότερους φωτογράφους και στην επιρροή τους στη φωτογραφία, εξετάζοντας τη φωτογραφική μηχανή,  τα χαρακτηριστικά της και  τη σχέση της με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σχολιάζοντας φωτογραφίες που έχουν οι ίδιοι παράξει πριν και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πραγματοποιείται εξ αποστάσεως, με ζωντανή διδασκαλία καθηγητή μέσω διαδικτύου. Έχοντας μια απλή σύνδεση στο Internet και ένα μικρόφωνο, παρακολουθείς ζωντανά, από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, σε προκαθορισμένο χρόνο, μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας από έμπειρο φωτογράφο, έχοντας ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες που θα είχες σε μια κλασσική αίθουσα διδασκαλίας και με την δυνατότητα να παρακολουθήσεις μάθημα που θέλεις να επαναλάβεις ή που έχεις χάσει.

Διάρκεια Εκπαίδευσης: 8 ώρες.

 

Ο διαγωνισμός μας είναι πολύ απλός: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις Like στην σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/itech4u) και να γράψεις το εξής comment στο post του διαγωνισμού: «01plus.gr».

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Πέμπτη 9/12 και 1 τυχερός θα κερδίσει το σεμινάριο «Ψηφιακή Φωτογραφία». Δεκτά θα γίνουν τα comments που βρίσκονται μόνο κάτω απ’ το συγκεκριμένο post του διαγωνισμού.

Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό, κερδίζουν αυτόματα έκπτωση 25% στην τιμή του σεμιναρίου!


Χορηγοί επικοινωνίας:  www.diagonismos.gr, www.jaba.gr,  www.nethall.gr