Έξυπνο σπίτι με TP-Link

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 Κατηγορία Gadgets
Και όλα γίνονται πιο εύκολα.

Με τα προηγμένα Smart Home προϊόντα της, η TP-Link καλύπτει πολλές από τις βασικές ανάγκες ενός έξυπνου σπιτιού, όπως για παράδειγμα τον απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών, τη μέτρηση της κατανάλωσης ενέργειας, τον φωτισμό αλλά και την ασφάλεια. Ένα απ’ τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι πως δεν χρειάζονται κάποιο κεντρικό hub για να λειτουργήσουν –συνδέονται απλώς στο οικιακό σου Wi-Fi δίκτυο και είναι έτοιμα να εκμεταλλευτείς τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους! Επιπλέον, τα ειδικά apps της εταιρείας για iOS και Android smartphones και tablets είναι πραγματικά εύχρηστα, καθιστώντας τον έλεγχο όλων των συσκευών «παιχνιδάκι» ακόμα και για αρχάριους χρήστες, μιας και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Ειδικότερα το δωρεάν app Kasa (συμβατό με τις έξυπνες λάμπες και τις έξυπνες πρίζες TP-Link), σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις Smart Home συσκευές της εταιρείας, ακολουθώντας απλά βήματα στην οθόνη του smartphone σου, αλλά και να ρυθμίσεις και να ελέγξεις τα πάντα, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι!


TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110
Έξυπνη πρίζα με παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας

TP-Link-Wi-Fi-Smart-Plug-HS110

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να κάνεις τις πρίζες του σπιτιού σου λίγο πιο έξυπνες, με μια μόνο κίνηση; Αυτό ακριβώς υπόσχεται η Wi-Fi Smart Plug HS110 και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει πολύ καλά. Τοποθέτησέ τη σε μια ελεύθερη πρίζα του χώρου σου και θα μπορείς να ελέγχεις τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε έχεις πρόσβαση στο Internet μέσω της εφαρμογής Kasa, αλλά και να την προγραμματίσεις να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί συσκευές αυτόματα, για να δίνεις την εντύπωση πως κάποιος βρίσκεται στο σπίτι, ενώ απουσιάζεις. Μπορείς ακόμα και να βάλεις τη μηχανή του espresso και την τοστιέρα το πρωί να ζεσταίνονται, πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι! Επιπροσθέτως, η TP-Link HS110 καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτή, ώστε να αποφεύγεις τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.
Τιμή €44,90


TP-Link Smart Wi-Fi LED Bulb LB130
Φωτισμός όπως θέλεις εσύ!

TP-Link-Smart-Wi-Fi-LED-Bulb-LB130

Στην εποχή του smart home, για να απολαμβάνεις φωτισμό που να ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και στη διάθεσή σου, δεν χρειάζεται να έχεις πολυάριθμα διαφορετικά φωτιστικά σε κάθε χώρο του σπιτιού. Αρκεί ένας έξυπνος λαμπτήρας LB130 με Wi-Fi από την TP-Link. Χάρη στην τεχνολογία LED, καταναλώνει έως 80% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως 60W, έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή στην πορεία του χρόνου και διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιείς συνέχεια. Για παράδειγμα, μπορείς να ελέγχεις τον φωτισμό μέσα απ' το smartphone ή το tablet σου χωρίς να σηκώνεσαι απ' τον καναπέ, να διαλέξεις ανάμεσα από 16 εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα, να ρυθμίσεις την ένταση του φωτισμού και το πόσο ψυχρό ή θερμό θέλεις να είναι το λευκό φως. Παράλληλα, με το «Circadian Mode», ο λαμπτήρας LB130 ρυθμίζει δυναμικά την ένταση και τη θερμοκρασία του φωτός ώστε να μιμείται τον φυσικό φωτισμό.
Τιμή €59,90


TP-Link Cloud Camera NC450
Άγρυπνος φρουρός, με νυχτερινή όραση

TP-Link-Cloud-Camera-NC450

Με τη Cloud Camera NC450 της TP-Link μπορείς να αισθάνεσαι τη σιγουριά πως ο χώρος σου είναι ασφαλής, χωρίς να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία. Πρόκειται για μια ασύρματη κάμερα ασφαλείας που επιτρέπει τη νυχθημερόν παρακολούθηση της οικίας και η οποία μπορεί να εγκατασταθεί πανεύκολα σε όποιον χώρο επιθυμείς. Ο ποιοτικός αισθητήρας της σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τον χώρο σου με HD (720p) εικόνα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες στον οριζόντιο άξονα και 150 μοίρες στον κάθετο, για να μη σου ξεφύγει απολύτως τίποτα! Επιπλέον, διαθέτει night vision για να έχεις εικόνα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι και μπορεί να ανιχνεύσει κίνηση και ήχο. Μπορεί επίσης να καταγράψει, αλλά και να μεταδώσει ήχο μέσω του ενσωματωμένου ηχείου της, ώστε να επικοινωνείς άμεσα με τα άτομα που βρίσκονται στον χώρο και, φυσικά, διαθέτει τηλεχειρισμό από οπουδήποτε -αρκεί να έχεις πρόσβαση στο Internet- μέσω του ειδικού app tpCamera.
Τιμή €99,90


Διάθεση TP-Link Hellas Ltd., www.tp-link.gr, facebook.com/TPLinkHellas
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « iLuv - myMusic Feel Creative »