Έχεις πρίζα; Έχεις internet!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 Κατηγορία Technology News
Πάρε το Internet και στις διακοπές σου με τη WIND.

Το «απόλυτο» gadget των διακοπών για να έχεις σταθερό Internet παντού δεν είναι άλλο από το SimpleFi. Βουνό, νησί, εξοχικό, το SimpleFi είναι η ιδανική λύση για όσους δεν τα πάνε καλά με τις πολύπλοκες διαδικασίες, θέλουν Internet στις διακοπές τους, για την ακρίβεια θέλουν μια «πηγή» Internet οπουδήποτε, χωρίς καλώδια και συνδέσεις σε σταθερή γραμμή τηλεφώνου.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι πριν ετοιμάσεις βαλίτσες να αγοράσεις την υπηρεσία από ένα κατάστημα WIND είτε online στο www.wind.gr/simplefi, να τοποθετήσεις την ειδική SIM κάρτα στον εξοπλισμό και να τον συνδέσεις στην πρίζα ρεύματος. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεις ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο με τις 3 φορές υψηλότερες ταχύτητες 4G του δικτύου της WIND.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται ηλεκτρονικά ενώ ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι τις χρεώσεις θα τις ορίσεις εσύ ανάλογα με τη χρήση. Το φιλικό online περιβάλλον myWIND θα σε ενημερώνει οποιαδήποτε στιγμή του το ζητήσεις για τη χρήση των δεδομένων που καταναλώνεις και θα σου προσφέρει πολλές επιλογές για επιπλέον GB.

Με το SimpleFi τα social media θα πάρουν φωτιά και το καλοκαίρι καθώς πολύ εύκολα θα μοιράζεσαι στιγμές με φίλους που είναι μακριά ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζεις με βίντεο και μουσική από YouTube. Και πολύ εύκολα θα βρίσκεις τα νέα εστιατόρια, bars, και όλες τις νέες αφίξεις, τις κρυμμένες παραλίες αλλά και τα δρομολόγια των μέσων που θα σε μεταφέρουν στον επόμενο προορισμό.

Πριν φύγεις λοιπόν για διακοπές, θυμήσου να ρωτήσεις, να μάθεις και να βάλεις στη βαλίτσα σου το SimpleFi, την υπηρεσία που θα σου λύσει τα χέρια για το Internet, τις στιγμές που θα απολαμβάνεις στο εξοχικό, στο σπίτι που φιλοξενείσαι ή στο σπίτι που έχεις νοικιάσει για την καλοκαιρινή σου δουλειά.

Ζήσε την καλύτερη εποχή του χρόνου με ένα δίκτυο που δε σταματά να μεγαλώνει για εσένα και δείξε ποιος είσαι με το 4G Δίκτυο της WIND. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

Δες το video!