Ασυναγώνιστη προστασία συσκευών με APC

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 Κατηγορία Gadgets
By Schneider Electric.

APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR
Πρίζα ασφαλείας με δύο θύρες USB

Πέρασες στη σχολή που είχες βάλει στόχο και έχεις ξεκινήσει τις αγορές οικιακού εξοπλισμού και νέων ηλεκτρικών συσκευών; Τέλεια. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσεις τις νέες σου συσκευές απόλυτα ασφαλείς! Βλέπεις, οι ηλεκτρικές συσκευές, όπως για παράδειγμα το νέο σου ψυγείο και η νέα σου μεγάλη 4Κ τηλεόραση, έχουν έναν μόνιμο εχθρό -και βρίσκεται εντός σπιτιού. Μιλάμε φυσικά για την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι διαταραχές της ηλεκτρικής τάσης δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και μπορούν να προκληθούν από πτώση κεραυνού (παρεμπιπτόντως, καταγράφουμε ρεκόρ κεραυνών τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας), κατά την επαναφορά του ρεύματος μετά από κάποια διακοπή, καθώς και από διάφορες ακόμη αιτίες. 
APC-PM1WU2-GR
Μια απ' τις πιο αξιόπιστες λύσεις, για να προστατεύσεις τις σημαντικότερες και πιο ακριβές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου από αυτή την πρακτικά μόνιμη απειλή, είναι η πρίζα ασφαλείας APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο, Schneider Electric. Η SurgeArrest PM1WU2-GR έρχεται με εγγύηση εφ' όρου ζωής και κορυφαία after sales υποστήριξη, όπως μόνο μια εταιρεία όπως η Schneider Electric μπορεί να προσφέρει. Τα προηγμένα εξαρτήματα της πρίζας διασφαλίζουν ακαριαία αντίδραση σε υπέρταση και πτώσεις κεραυνών, ενώ τα ειδικά φίλτρα προστατεύουν παράλληλα από παρεμβολές (ηλεκτρομαγνητικές και ραδιοσυχνοτήτων). Επιπλέον, με τη φωτεινή ένδειξη στην πρόσοψη της πρίζας, μπορείς να γνωρίζεις με μια μόνο ματιά αν προσφέρει 100% προστασία στις συνδεδεμένες συσκευές σου.

Δύο θύρες USB
Χάρη στις δύο πολύ βολικές θύρες USB (2,4A) έχεις τη δυνατότητα να φορτίζεις τις φορητές σου συσκευές, χωρίς ο φορτιστής σου να καταλαμβάνει την πρίζα σούκο!

Τιμή €20


APC Back-UPS BX950U-GR
Το UPS που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι
Εφόσον στο σπίτι (ή στο γραφείο) υπάρχει σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα UPS είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Παρότι στην αγορά οι προτάσεις είναι πολλές, μόνο τυχαίο δεν είναι που τα προϊόντα APC by Schneider Electric έχουν καταφέρει να θεωρούνται από τους καταναλωτές ως τα πιο αξιόπιστα στην κατηγορία. Με υποδειγματική, στιβαρή κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση, απλές οδηγίες και λογισμικό για PC για πρόσβαση σε πρόσθετα χαρακτηριστικά, το BX950U-GR είναι το ιδανικό UPS ακόμα και για αρχάριους χρήστες. Διαθέτει ισχύ εξόδου 950VA / 480 Watts και αναλαμβάνει την τροφοδοσία του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή και του ηλεκτρονικού σου εξοπλισμού κατά την διάρκεια διακοπών ρεύματος.

APC-BX950U-GR

Έτσι, μπορείς να αποθηκεύσεις τη δουλειά σου στο PC και να απενεργοποιήσεις τις συσκευές με ασφάλεια. Το BX950U-GR διαθέτει επίσης σύστημα αυτόματης ρύθμισης τάσης (AVR). Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει πως το UPS ρυθμίζει αυτόματα και ταχύτατα την τάση σε περίπτωση διαταραχών (υψηλή ή χαμηλή τάση), ώστε οι συνδεδεμένες ηλεκτρονικές συσκευές να λειτουργούν πάντα απρόσκοπτα, χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης βλαβών. Είναι εφοδιασμένο με τέσσερις πρίζες σούκο, ενώ το αυτόματο διαγωνιστικό τεστ της μπαταρίας που εκτελείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διασφαλίζει την έγκαιρη ειδοποίηση του χρήστη για αλλαγή της μπαταρίας, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Προστασία και στην τηλεφωνική γραμμή
Το APC Back-UPS BX950U-GR προσφέρει προστασία του συνδεδεμένου εξοπλισμού και από διαταραχές στην τάση του ρεύματος της τηλεφωνικής γραμμής.

Τιμή €116

Διάθεση Schneider Electric, 800-11-62900, www.apc.com/gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Skullcandy Crusher Wireless Pioneer XDP-02U »