Logitech G533: υψηλού επιπέδου ήχος για gamers

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Νέο ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου για PC.

Η Logitech παρουσίασε το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 για Gaming. Με ασύρματη τεχνολογία επαγγελματικής ποιότητας, ήχο surround DTS Headphone:X 7.1 και drivers Pro-G (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις Η.Π.Α.), το σετ ακουστικών-μικροφώνου παρέχει υψηλή απόδοση ήχου και ασύρματη ευκολία. Το Logitech G533 έχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και πολύ λιτή σχεδίαση, παρέχοντάς σας τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια μαραθωνίων gaming.

"Η ομάδα που ασχολείται με τον ήχο επιδίωξε να δημιουργήσει ένα σετ ακουστικών-μικροφώνου που παρέχει τη ρεαλιστικότερη και ακριβέστερη εμπειρία gaming σε PC", λέει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech. "Με τα DTS Headphone:X και το Pro-G Driver, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Τώρα, μπορείτε να ενισχύσετε τους ήχους στα παιχνίδια για να πετύχετε τον ακριβέστερο εντοπισμό θέσης και την κορυφαία εμπειρία εφέ."

Ασύγκριτη απόδοση ήχου
Οι drivers Pro-G κατασκευάζονται με ένα υβδρικό υλικό που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και προσφέρουν ηχητικές επιδόσεις που στο παρελθόν υπήρχαν μόνο σε high-end ακουστικά, δίνοντας υψηλές και χαμηλές συχνότητες με ελάχιστη παραμόρφωση.

Η τεχνολογία απολύτως ρεαλιστικού ήχου surround DTS Headphone:X αναπαράγει με ακρίβεια τη θέση του ήχου και των ηχείων 7.1, ώστε να μπορείτε να ακούτε εφέ περιβάλλοντος μέσα στο παιχνίδι, όπως ακριβώς θα ήθελαν να τα ακούτε οι δημιουργοί του. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επίπεδο της έντασης για καθένα από τα επτά κανάλια ήχου.

Ασύρματη τεχνολογία υψηλού επιπέδου
Το Logitech G533 υποστηρίζει μετάδοση προηγμένου, ψηφιακού ήχου χωρίς απώλειες και παρέχει ασύρματη άνεση και ήχο υψηλής πιστότητας με εμβέλεια έως και 15 μέτρων. Το σετ ακουστικών-μικροφώνου διατηρεί ισχυρή σύνδεση, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλά σήματα σε κοντινή απόσταση. Η ασύρματη σύνδεση εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό lag ανάμεσα στον ήχο και το παιχνίδι σας, καθώς και όταν βλέπετε ταινίες και πραγματοποιείτε αναπαραγωγή μέσων.

Σχεδίαση υψηλών επιδόσεων
Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα υλικά και τις τεχνικές κατασκευής, το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 είναι ένα ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ σετ ακουστικών-μικροφώνου που μπορείτε να φοράτε για ώρες. Περιλαμβάνει αθλητική ενίσχυση πλέγματος ώστε τα αυτιά να αναπνέουν και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για καθαρισμό.

Έξυπνη σίγαση και μικρόφωνο
Το Logitech G533 ενσωματώνει τη δημοφιλή λειτουργία αυτόματης σίγασης για το αναδιπλούμενο μικρόφωνο και βελτιώνει επίσης την ακύρωση θορύβου και τη ρύθμιση EQ για ευκρινέστερο ήχο στις gaming επικοινωνίες.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας
Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες προσφέρουν αυτονομία για έως και 15 ώρες χωρίς διακοπή με μία φόρτιση, καθιστώντας το G533 το ιδανικό ασύρματο ακουστικών-μικροφώνου για μαραθωνίους gaming. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Λογισμικό Logitech Gaming (LGS) για να προσέχετε το επίπεδο φόρτισης και να μην ξεμείνετε στη μέση του παιχνιδιού.

Εύκολος έλεγχος
Ένα άμεσα προσβάσιμο στοιχείο ελέγχου της έντασης ήχου και ένα κουμπί σίγασης μικροφώνου στο αριστερό ακουστικό διευκολύνει την προσαρμογή των ρυθμίσεων. Χρησιμοποιώντας το LGS μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα equalizer, τον ήχο surround αλλά και το μικρόφωνο ανάλογα με το παιχνίδι. Επίσης, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το κουμπί σίγασης σε οποιαδήποτε λειτουργία, όπως για παράδειγμα "αναπαραγωγή/παύση" για έναρξη/διακοπή της αναπαραγωγής μουσικής.

Το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 για Gaming αναμένεται να είναι διαθέσιμο από μεταπωλητές παγκοσμίως στις αρχές Ιανουαρίου 2017, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €154.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gameathlon Winter powered by Sprite Hall of Games στη ΔΕΘ »