Άγρια εμπειρία επιβίωσης στο Impact Winter

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Έρχεται στις 12 Απριλίου.

Ο χειμώνας θα είναι μακρύς φέτος, καθώς το Impact Winter έρχεται στις 12 Απριλίου για PC digital. Η Bandai Namco Entertainment Europe και η Mojo Bones είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια επιβίωσης θα είναι επίσης διαθέσιμη ψηφιακά αργότερα αυτή την χρονιά για τα PlayStation 4 and Xbox One. Με την προ-παραγγελία της ψηφιακής έκδοσης του PC τώρα, οι πιο θαρραλέοι παίκτες θα πάρουν το official soundtrack, δημιουργημένο αποκλειστικά από τον συνθέτη Mitch Murder.

Impact-Winter-1

Ένας αστεροειδής συγκρούστηκε με τη Γη και ο κόσμος όπως τον ξέραμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας έρημος τόπος καλυμμένος από χιόνι. Σχεδόν όλοι και τα πάντα πέθαναν από το δριμύ ψύχος. Εσύ όμως ζεις. Και μόλις έλαβες μια ραδιοφωνική μετάδοση που σε έχει γεμίσει με ελπίδα και τη θέληση να επιβιώσεις τις επόμενες 30 ημέρες.

Impact-Winter-2

Κυριάρχησε στο κενό ως Jacob Solomon -ένας μοναχικός επιζώντας που περιφέρεται γύρω από την παγωμένη έρημο, όταν σκοντάφτει πάνω σε ένα θαμμένο από το χιόνι ναό όπου έχουν βρει καταφύγιο τέσσερις ακόμη επιζώντες και το ρομπότ τους, AKO-LIGHT. Ο καθένας με το δικό του μοναδικό τομέα εμπειρίας, θα δημιουργήσουν μια πρόχειρη ομάδα, θα κυνηγήσουν και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ζωντανοί, παρά τις καιρικές συνθήκες και το πεσμένο ηθικό τους, εστιάζοντας στην προθεσμία για τη διάσωση...

Δες το video!