Τα αξιαγάπητα Tamagotchi επιστρέφουν το 2018

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Σε Android και iOS smartphones και tablets.

20 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου Tamagotchi, ενός απ' τα πλέον επιτυχημένα ψυχαγωγικά παιχνίδια των '90s -και τα ψηφιακά pets είχαν πάρει τα μυαλά πολλών teenagers και όχι μόνο. Τώρα, αυτό το πραγματικό φαινόμενο είναι έτοιμο να επιστρέψει στην σύγχρονη εποχή και σε νέες πλατφόρμες. Δηλαδή στο smartphone σου, που έτσι κι αλλιώς έχεις συνέχεια πλέον μαζί σου.

H Bandai Namco Entertainment, λοιπόν, ανακοίνωσε το My Tamagotchi Fever, ένα νέο free-to-play mobile παιχνίδι, που αναπτύσσεται από την Paladin Studios και θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως μέσα στο 2018, με τον Καναδά να παίρνει ήδη μια γεύση του τίτλου.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Bandai Namco Entertainment πραγματοποιεί έναν διαγωνισμό στο www.mytamagotchiforever.com. Κάνοντας εγγραφή στο website, θα μπεις στην κλήρωση και ίσως γίνεις εσύ η έμπνευση για έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα Tamagotchi, που θα προστεθεί στο παιχνίδι για όλους τους χρήστες.

Πέρα από τα κλασικά modes παιχνδιού και φροντίδας του ψηφιακού pet, το My Tamagotchi Fever θα μας συστήσει νέα χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο απ' αυτά είναι η Tamatown, μια πολύχρωμη και ολοζώντανη πόλη στην οποία θα κατοικούν όλα τα Tamagotchi pets.

Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα και στη χώρα μας, ρίξε μια ματιά στο trailer που ακολουθεί.

Δες το video!