Το Red Bull Player One έρχεται στην Ελλάδα

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 Κατηγορία Gaming News
1vs1 LoL tournament μόνο για amateur players.

Το Red Bull Player One έρχεται στην Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες παίχτες από όλη τη χώρα να δώσουν 1vs1 μάχες στο League of Legends. Ο νικητής του Ελληνικού Τελικού θα κερδίσει μια εβδομάδα προετοιμασίας σαν pro player -με coach τον gamer R1ou- στην Ελλάδα καθώς και ένα ταξίδι στη Βραζιλία το Νοέμβριο για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Player One.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθούν προκριματικοί σε όλα τα καταστήματα των Battlenet, Bits and Bytes και The Web ανά την Ελλάδα με δωρεάν συμμετοχή: Σάββατο, 17/3/2018 στα Battlenet και στα The Web, Κυριακή, 18/3/2018 στα Βits and Bytes και Σάββατο, 24/3/2018, στα Battlenet, Bits and Bytes και The Web.

Για τη συμμετοχή στα προκριματικά tournaments, είναι απαραίτητη η προεγγραφή (πριν την έναρξη του κάθε προκριματικού), σε όποιο κατάστημα των αλυσίδων επιλέγεται από τους παίχτες. Προσοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Red-Bull-Player-One

Δεν θα υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στα προκριματικά tournaments, όπως και δεν θα υπάρχει κόστος χρήσης υπολογιστή / station κατά την ώρα συμμετοχής παίχτη στο Red Bull Player One. Προκριματικοί θα πραγματοποιηθούν επίσης και κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων Gaming Events της Ελλάδας. Λεπτομέρειες για αυτούς, καθώς και για τον Ελληνικό Τελικό, θα ανακοινωθούν σύντομα!

Στην εβδομάδα προετοιμασίας (incubation week) ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει σαν pro player με συνεχείς προπονήσεις πάνω στο παιχνίδι, αθλητικό ψυχολόγο, διατροφικά προγράμματα, media training και πολλά άλλα. Ο Παγκόσμιος Τελικός θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στη Βραζιλία, όπου οι νικητές από κάθε χώρα θα αναμετρηθούν για τον παγκόσμιο τίτλο.

Οι εγγραφές για τα προκριματικά tournaments έχουν ήδη ξεκινήσει και οι περιορισμένες θέσεις εξαντλούνται γρήγορα, οπότε επισκέψου άμεσα το κατάστημα της επιλογής σου για να δηλώσεις συμμετοχή!

Μείνε συντονισμένος για όλες τις εξελίξεις του Red Bull Player One: http://redbull.com/playeronegr