Τα παιχνίδια Σεπτεμβρίου του PlayStation Plus

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία Gaming News
God of War ΙΙΙ Remastered και Destiny 2.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι άκρως απολαυστικός για τους συνδρομητές του PlayStation®Plus. Τα κορυφαία παιχνίδια God of War ΙΙΙ Remastered και Destiny 2 είναι ήδη διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε!

God of War ΙΙΙ Remastered
Το πολυαγαπημένο God Of War ΙΙΙ Remastered και ο εκρηκτικός Kratos, αποκλειστικά για το PlayStation 4, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις ή να ζήσεις ξανά το τελευταίο επεισόδιο της επικής τριλογίας. Η αυλαία της εκδίκησης του ατρόμητου Kratos, του πρώην Σπαρτιάτη πολεμιστή, κλείνει καθώς προκαλεί χάος στους θεούς που τον πρόδωσαν. Ανεβείτε από τα βάθη του Άδη μέχρι τα ύψη του Ολύμπου για την απόλυτη εκδίκηση. Το God of War III Remastered υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Destiny 2
Ο πόλεμος ξεκίνησε! Η τελευταία ασφαλής πόλη στην ανθρωπότητα έπεσε. Ο βίαιος διοικητής της Red Legion, Ghaul, οδήγησε μια συγκλονιστική δύναμη στη νίκη, αφού πρώτα αφαίρεσε τις δυνάμεις από τους Φύλακες της πόλης. Ως ένας από τους εναπομείναντες επιζώντες, πρέπει να περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού μας συστήματος για να ανακαλύψετε ένα μεγάλο οπλοστάσιο και να κατακτήσετε νέες καταστροφικές δεξιότητες στη μάχη. Η ηγεσία της αντεπίθεσης εξαρτάται από εσάς…

Επωφεληθείτε από τα οφέλη που σας προσφέρει το PlayStation Plus, όπως, διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών στο PS4 (Online Multiplayer), αποκλειστικές προνομιακές τιμές στο PS Store, αποθηκευτικό χώρο 10 GB στο cloud αλλά και νέες gaming εκπλήξεις κάθε μήνα!

Δες το video!