Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hall of Games powered by Samsung

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία Gaming News
Στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Το Hall of Games powered by Samsung που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Η νέα αυτή διοργάνωση με την υπογραφή της inSpot, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση gaming στα Βαλκάνια και έδωσε την δυνατότητα σε gamers όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με τα πιο αγαπημένα ηλεκτρονικά παιχνίδια του παρελθόντος, τα πιο διάσημα παιχνίδια του σήμερα αλλά και του μέλλοντος, όπως αυτά της εικονικής πραγματικότητας.

Hall-of-Games-18-1

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση είχαν, φυσικά, τα esports, που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ξεκινώντας το πρώτο Σαββατοκύριακο της έκθεσης με το League of Legends Greek Championship, το επίσημο πρωτάθλημα για Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο η νικήτρια ομάδα του Panathinaikos AC esports κέρδισε το έπαθλο των €11.000 ευρώ και το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (#EUMASTERS) και συνεχίζοντας με τα 25 τουρνουά των δημοφιλέστερων παιχνιδιών -με συνολικά έπαθλα αξίας €30.000-, τα esports αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό της Θεσσαλονίκης που κατέκλυσε τον χώρο.

Hall-of-Games-18-2

Φυσικά, το i-TECH4u έδωσε το «παρών» με το τεύχος #87 (Σεπτέμβριος 2018) και έγινε ανάρπαστο μεταξύ των 136.800 επισκεπτών της έκθεσης.