Νέα USB gaming ακουστικά Sound BlasterX H6

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Gaming News
Από την Creative για PC, PS4 και Nintendo Switch.

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε την κυκλοφορία των gaming ακουστικών Sound BlasterX H6, που μεταφέρουν τόσο το gaming όσο και την εμπειρία ήχου στο επόμενο επίπεδο.

Διαθέτοντας έναν ολοκαίνουριο σχεδιασμό, το Sound BlasterX H6 συνδυάζει συμπαγή απόδοση με πληθώρα βελτιωμένων λειτουργιών, όπως προεξέχοντες οδηγούς νεοδυμίου 50mm, μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν, αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms και φωτισμό RGB.

"Σχεδιάζουμε τις λύσεις ήχου μας υπό μια θεώρηση, αυτή της δημιουργίας της καλύτερης δυνατής εμπειρίας του χρήστη όσον αφορά στα αυτιά και όχι μόνο. Με το Sound BlasterX H6, το οποίο διαθέτει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, σε συνδυασμό με την ευελιξία χρήσης σε PC, Xbox, PS4 και Nintendo Switch, πιστεύουμε ότι έχουμε έναν ηγέτη στην κατηγορία του", δήλωσε ο Low Long Chye, Γενικός Διευθυντής της Creative.

Εντυπωσιακή απόδοση ήχου
Το Sound BlasterX H6 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου, με επαγγελματικά προσαρμοσμένα EQ προφίλ για παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Με το λογισμικό Sound Blaster Connect σε υπολογιστή, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν περαιτέρω τον ήχο στο Sound BlasterX H6 ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους. Σημασία έχει δοθεί επίσης, στην επικοινωνία εντός παιχνιδιού, με την εισαγωγή ενός νέου δημιουργήματος, του μικροφώνου ClearComms που παρέχει κρυστάλλινη μετάδοση φωνής με τεχνολογία μείωσης θορύβου. Αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργούν άψογα με τους προρυθμισμένους οδηγούς νεοδυμίου 50mm του Sound BlasterX H6 σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One μέσω αναλογικού ή USB ήχου.

Creative-SBX H6-02

Εξαιρετική άνεση, απίστευτη εμπειρία
Το Sound BlasterX H6 προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και καλής εφαρμογής. Ομοίως, το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι εξοπλισμένο με μαξιλαράκια που αναπνέουν και αντικαθίστανται -εφόσον χρειαστεί- για την εξασφάλιση μακροχρόνιας άνεσης. Σε συνδυασμό με το καλώδιο USB 2 μέτρων για μεγαλύτερη ευελιξία, το Sound BlasterX H6 παρέχει απλά την πιο απίστευτη εμπειρία στον χρήστη σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Άπειρες δυνατότητες ήχου και οπτικής
Το Sound BlasterX H6 ενσωματώνει ένα πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού RGB. Μέσω του λογισμικού Sound Blaster Connect, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν έως 16 εκατομμύρια χρώματα. Το λογισμικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τη δική τους εμπειρία ακρόασης με ρεαλισμό ήχου και επιβλητικά εφέ. Με την Παρακολούθηση Περιβάλλοντος, είναι επίσης δυνατή η εναλλαγή ανάμεσα στην εστίαση στο παιχνίδι και τον έλεγχο στο περιβάλλον -απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Προσαρμοσμένοι οδηγοί νεοδυμίου 50mm
• Πλήρης σειρά βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Blaster Audio
• Πλήρης σουίτα βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Sound Blaster
• Ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης περιβάλλοντος
• Μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν και αντικαθίστανται - εφόσον χρειαστεί
• Αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms
• On-ear ήχος, Μικρόφωνο και Multifunction Controls
• Φωτισμός RGB, 16 χιλιάδων προσαρμόσιμων χρωμάτων
• Συμβατό με PC, PS4 και Nintendo Switch (USB audio)
• Αναλογική εισαγωγή του Xbox One και άλλων συσκευών 3.5mm

Το Sound BlasterX H6 είναι διαθέσιμο στα €79,99 στο Creative.com και σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα.