Ξεκινά το παγκόσμιο mobile gaming τουρνουά του Clash Royal

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Gaming News
Δήλωσε συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL!

Είσαι καλός στο Clash Royale; Δείξε τι αξίζεις δηλώνοντας συμμετοχή στο Red Bull M.E.O. by ESL και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό!

Το παγκόσμιο mobile gaming τουρνουά του Clash Royale έρχεται στην Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε fans του περίφημου παιχνιδιού να διεκδικήσουν μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Γερμανία.

Το format του τουρνουά βασίζεται στη λογική του best out of 5 και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γραφτείς στην πλατφόρμα της ESL, εφόσον είσαι άνω των 16 ετών και έχεις smartphone ή tablet. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός online προκριματικός στις 17 & 18 Νοεμβρίου, με τους 16 καλύτερους παίκτες της πρώτης ημέρας να έχουν 1:0 advantage στη δεύτερη μέρα. Από το διήμερο αυτό, θα περάσουν οι 2 καλύτεροι παίκτες στον ελληνικό τελικό.

Ένας ακόμα προκριματικός θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στα Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου. Οι 6 καλύτεροι παίκτες, θα συναντήσουν στον Ελληνικό Τελικό -ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα- τους 2 νικητές του online προκριματικού. Σε συνεργασία με την Honor, θα διατεθούν οκτώ νέα κινητά Honor 8X που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του προκριματικού. Οι 8 παίκτες θα ριχτούν στη μάχη, διεκδικώντας την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Εκεί, οι καλύτεροι παίκτες Clash Royale από 36 χώρες θα ριχτούν στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Red Bull M.E.O by ESL.

Ετοίμασε το deck σου, προπονήσου σκληρά και δείξε την αξία σου κερδίζοντας του καλύτερους στη χώρα σου.