Η νέα σειρά «9-1-1» αποκλειστικά στο FOX

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 Κατηγορία Buzz
Aπό τους Ryan Murphy και Brad Falchuk.

Κάθε δουλειά είναι απαιτητική! Καθημερινά όλοι καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε επείγουσες καταστάσεις. Τι συμβαίνει όμως όταν τα επείγοντα περιστατικά αφορούν ανθρώπινες ζωές; Από τους παραγωγούς των American Horror Story και American Crime Story, η νέα σειρά «9-1-1», κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX, για να ρίξει φως στη ζωή και την καριέρα ανθρώπων που διαχειρίζονται περιστατικά που κόβουν την ανάσα! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Η νέα δραματική σειρά «9-1-1», από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk, ακολουθεί την επαγγελματική δράση αστυνομικών, τραυματιοφορέων και πυροσβεστών - των ανθρώπων, που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους άλλους. Με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ και Emmy και βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, η σειρά βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης οι οποίοι καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες, έντονες αλλά και ελπιδοφόρες καταστάσεις. Πώς όμως ισορροπούν ανάμεσα στη διάσωση όσων είναι ευάλωτοι και στην επίλυση των δικών τους προσωπικών προβλημάτων;

Στο «9-1-1» πρωταγωνιστούν επίσης ο υποψήφιος για Emmy και Χρυσή Σφαίρα Peter Krause και η υποψήφια για Emmy Connie Britton, ενώ το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi και Rockmond Dunbar.

Δες το video!