ΙΕΚ ΑΛΦΑ: ΝCFE & Job Center εξασφαλίζουν την επαγγελματική επιτυχία

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 Κατηγορία Buzz
Οι εγγραφές στα τμήματα Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν.

Η επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του, καθώς και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών του στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, σε συνδυασμό φυσικά με την παροχή υψηλά ποιοτικής κατάρτισης, αποτελούν πρωτεύοντες στόχους του επιτυχημένου εκπαιδευτικού μοντέλου που ακολουθεί το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εφοδιάζει τους σπουδαστές του με ισχυρά «όπλα» για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους τόσο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαβάθμισης του πτυχίου τους με την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, όσο και τη συνεπή στήριξη του Γραφείου Εργασίας (Job Center) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε ένα δίκτυο 4.000 και πλέον συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

NCFE: Το ατού που πρώτο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφάλισε για τους σπουδαστές του
Η κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE δίνει «προστιθέμενη αξία» στο επίπεδο της εκπαίδευσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, συμβάλλοντας σημαντικά στη μετέπειτα επαγγελματική τους επιτυχία!
Το NCFE, ως ένας Παγκοσμίως Αναγνωρισμένος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων, αναβαθμίζει το πτυχίο των αποφοίτων όλων των Τομέων Σπουδών, επιτρέποντας στον κάτοχο της πιστοποίησης να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις στο αντικείμενό του, όχι μόνο στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Για παράδειγμα, ένας απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)», έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα του NCFE και περνώντας τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης, ανεβάζει το επίπεδο του διπλώματός του σε «Executive Chef», γεγονός που του ανοίγει τις «πόρτες» για εργασία σε gourmet εστιατόρια και 5άστερα ξενοδοχεία με υψηλότερες απολαβές, παγκοσμίως!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Job Center: Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα
Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο εξασφαλισμένης -δωρεάν- πρακτικής άσκησης, αμειβόμενης σε πολλές περιπτώσεις, όσο και σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

• Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.

• Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και σε επίπεδο εργασίας.

• Προωθεί στις εταιρείες, τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων που ταιριάζουν με την περιγραφή των θέσεων τις οποίες επιθυμούν να καλύψουν.

• Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους.

• Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:
http://www.iekalfa.gr/
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210-5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210-4120313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210-9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310-552406
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Job Fair Athens 2019 AHEAD: Το νέο άρωμα του STR8 »