H νέα σειρά «MAYANS M.C» στο FOX

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Buzz
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Στον κόσμο που άφησε πίσω της η βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Kurt Sutter, «Sons of Anarchy», έρχεται η νέα σειρά «MAYANS M.C.», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο FOX, αμέσως μετά το φινάλε του Α’ μέρους του 9ου κύκλου «The Walking Dead». Μετά την πρεμιέρα, τα νέα επεισόδια της νέας σειράς «MAYANS M.C.», θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Τέσσερα χρόνια μετά το δραματικό φινάλε του «Sons of Anarchy», το τοπίο αλλάζει. Βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά, στα σύνορα της Καλιφόρνιας – Μεξικoύ, στην πόλη Santo Padre. O Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo), ο χαρισματικός γιος μιας επιφανούς οικογένειας του Μεξικού, βλέπει το προσωπικό του Αμερικανικό όνειρο να γκρεμίζεται, λόγω της βίας των καρτέλ και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Έχοντας μόλις αποφυλακιστεί, πρέπει να διαμορφώσει τη νέα του ταυτότητα ως υποψήφιο μέλος στην ομάδα των MAYANS M.C. Πρόκειται να ακολουθήσει μια πορεία που ποτέ δεν επιθυμούσε, αλλά και ποτέ δεν θα μπορέσει να αποφύγει.

Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral και Danny Pino, ενώ στο καστ επιστρέφουν από τη σειρά «Sons of Anarchy», οι Emilio Rivera, Frankie Loyal, Joseph Lucero, Vincent Rocco Vargas, Maurice Compte, Gino Vento, Tony Plana και Ada Maris.

Δες το video!