Το Internet πριν το ανακαλύψεις εσύ…

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 Κατηγορία Buzz
Στο «Valley of the Boom».

Πρεμιέρα έκανε στο National Geographic και τη WIND VISION, η νέα σειρά Valley of the Boom, καθηλώνοντας τους θεατές με την άγνωστη ιστορία της εφεύρεσης και εξέλιξης του παγκόσμιου ιστού κάθε Τρίτη στις 21.00.

Από την εκρηκτική ανάπτυξη της Silicon Valley τη δεκαετία του 1990 μέχρι τη φούσκα του dot.com το 2001, η σειρά Valley of the Boom παρουσιάζει την άνοδο, την πτώση αλλά και την αναγέννηση της τεχνολογίας όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Η ανάπτυξη του Παγκόσμιου Ιστού είδε τη δημιουργία και την εφευρετικότητα να συγκρούονται με τις απεριόριστες δυνατότητες καθώς η Wall Street και οι κεφαλαιούχοι επενδυτές έριξαν χρήματα σε ένα σύστημα για το οποίο δεν γνώριζαν τίποτα, χωρίς να έχουν τρόπο να το ελέγξουν. Το Valley of the Boom εισχωρεί στα παρασκήνια και παρουσιάζει στο κοινό αληθινές ιστορίες φιλίας, αντιπαλότητας, ελιγμών, αποτυχιών και θριάμβων, με μοναδική πρόσβαση στις πιο διαβόητες και εξέχουσες προσωπικότητες του κόσμου της τεχνολογίας.

Η επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος και η παράλληλη απόλαυση της WIND VISION από τέσσερις διαφορετικές συσκευές θα «σώσει» όσους επιστρέψουν αργοπορημένοι στο σπίτι. Τέλος, η ιστορία του παγκόσμιου ιστού πριν μπει στην καθημερινότητα μας δεν θα είναι το μόνο γεγονός του μήνα που θα μας εκπλήξει καθώς η μοναδική προσφορά των Full Pack στα 9,90€ και Family Pack στα 19,90€ με δώρο τα τέλη ενεργοποίησης θα συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμα.

Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και το www.wind.gr 

Δες το video!