ΙΕΚ ΑΛΦΑ: η Νο1 Σχολή Γαστρονομίας της χώρας και φέτος στην κορυφή

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 Κατηγορία Buzz
Στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης!

Το μεγαλύτερο ποσοστό σε μετάλλια κατέκτησαν οι ταλαντούχοι σπουδαστές και σπουδάστριες Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, στο πλαίσιο της 28ης Διεθνούς Έκθεσης DETROP 2019, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια χρονιά, την ξεκάθαρη υπεροχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις Σπουδές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Οι… «ΑΛΦΑ» διαγωνιζόμενοι σπουδαστές έκαναν πραγματικότητα το σύνθημα «κάθε συμμετοχή και μετάλλιο» και κατέπληξαν την κριτική επιτροπή με τη συνέπεια, το ήθος και την επαγγελματική τους συμπεριφορά.

alpha-detrop-2019-b

Το 95% των διαγωνιζομένων Chefs & Pastry Chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησαν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια! Πάλεψαν, κατέκτησαν -για 3η συνεχή χρονιά- την κορυφή και έλαμψαν δικαιωματικά, κάνοντας υπερήφανους τον Team Manager και τους καθηγητές τους!

Συγκεκριμένα, η επικράτηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην κατηγορία «fish or seafood & combination» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η χώρα μας φημίζεται για τις θάλασσες και την αλιεία, δίνοντας την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους, «εκκολαπτόμενους» chefs της Νο1 Σχολής Μαγειρικής σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη να «απογειώσουν» τα πιάτα τους, με βασικό υλικό το ψάρι και να «μαγέψουν» κοινό και κριτική επιτροπή.

alpha-detrop-2019-c

Αυτό προϋπέθετε φυσικά την εντατική προετοιμασία τους στο πλαίσιο των μαθημάτων και των πρακτικών εφαρμογών, καθώς και την αμέριστη στήριξη και καθοδήγησή τους από τους καθηγητές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλάι τους!

Στα highlights της διοργάνωσης, η βράβευση των σπουδαστών Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, καθώς και του υπεύθυνου καθηγητή τους, από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων και τη διεθνή κριτική επιτροπή, για την ξεχωριστή τους παρουσία στο ρόλο της υποδοχής και φιλοξενίας των επισκεπτών και των εκθετών της 28ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2019.

alpha-detrop-2019-d

Οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς και διοργανώσεις είναι ο «καθρέφτης» των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει το κορυφαίο ΙΕΚ σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα!

Ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 28ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2019, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, υπό την Αιγίδα του World Association of Chefs' Societies.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα, επαγγελματίας Chef & Pastry Chef αύριο!
Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις στην Dream Team των επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, κάνε την «ΑΛΦΑ» επιλογή σήμερα, με ένα click στο www.iekalfa.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 2105279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 2104120313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 2109640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406
http://www.iekalfa.gr/