Το "Grand Hotel" έρχεται στο FOX Life

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 Κατηγορία Buzz
Σε παραγωγή της Eva Longoria.

Η Eva Longoria αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού και μας παρουσιάζει την καινούργια τολμηρή και γεμάτη σκάνδαλα σειρά «Grand Hotel»! Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου αποκλειστικά στο FOX Life φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη πλέον σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν όμως εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig), έρχονται στην επιφάνεια ίντριγκες που διαταράσσουν τις - ούτως ή άλλως - εύθραυστες ισορροπίες.

Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου λειτουργεί ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που εμπλέκει τους ίδιους, τους επισκέπτες και φυσικά την οικογένεια των ιδιοκτητών. Ενώ οι πλούσιοι και όμορφοι επισκέπτες απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους προσφέρει το ξενοδοχείο, τα εκρηκτικά μυστικά που υπάρχουν συσσωρευμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στο γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel». Τελικά, το Grand Hotel και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν το βάρος των αποκαλύψεων;

Δες το video!