Αγαπημένες σειρές επιστρέφουν στο FOX

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Buzz
«Grey’s Anatomy» και «How to Get Away with Murder».

Οι αγαπημένες σειρές «Grey’s Anatomy» και «How to Get Away with Murder», της κορυφαίας δημιουργού Shonda Rhimes, επιστρέφουν με νέα επεισόδια στο FOX Life! Το επί σειρά ετών αγαπημένο «Grey’s Anatomy» κάνει πρεμιέρα με τον 16ο κύκλο την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου στις 21.00, ενώ ο 6ος και τελευταίος κύκλος «How to Get Away with Murder» έρχεται τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου στις 21.00. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV, WIND Vision.

Tο φινάλε του προηγούμενου κύκλου «Grey’s Anatomy» έφερε μια μεγάλη ανατροπή για τους fans της σειράς. Η Meredith (Ellen Pompeo), αφού ομολόγησε την ασφαλιστική απάτη στην οποία αναμείχθηκε, απολύθηκε από το Grey Sloan Memorial Hospital, μαζί με τον Alex (Justin Chambers) και τον Richard (James Pickens Jr.). H Teddy (Kim Raver) και ο Owen (Kevin McKidd) καλωσόρισαν το νεογέννητο κοριτσάκι τους, ο Jackson (Jesse Williams) εξαφανίστηκε στο δάσος και η Jo (Camilla Luddington) επισκέφθηκε ψυχολόγο μετά τη σοκαριστική ανακάλυψη για τη βιολογική της μητέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νέος κύκλος θα φέρει εξελίξεις και νέα δεδομένα στη ζωή των πρωταγωνιστών!

Το «How to Get Away with Murder» και η χαρισματική Annalise Keating (Viola Davis) επιστρέφουν επίσης στο FOX Life με τον 6ο και τελευταίο, όπως ανακοινώθηκε, κύκλο. Στο φινάλε του 5ου η αγωνία κορυφώθηκε μετά την εξαφάνιση της Laurel (Karla Souza) και του νεογέννητου γιού της. Παράλληλα, δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως ποιος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του Nate (Billy Brown) και ποια είναι η αληθινή ταυτότητα ενός νέου μαθητή, που επιχείρησε να εισχωρήσει στην τάξη και τη ζωή της Annalise. Στον 6ο κύκλο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές, με τα μυστικά, τον φόβο και τις ενοχές που ενώνουν την καθηγήτρια Keating με τους μαθητές της να αποδεικνύονται πιο επικίνδυνα από ποτέ!