Η LG χορηγός στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 Κατηγορία Buzz
Οι LG Runners στον ρυθμό του 11ου Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Ο φετινός, 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με επίσημο χορηγό τεχνολογίας την LG Electronics Ελλάς (LG), έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με πάνω από 20.000 ανθρώπους κάθε ηλικίας να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες, φέρνοντας τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες πιο κοντά σε μια μοναδική και προηγμένη τεχνολογική εμπειρία.

H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 3 Απριλίου και οι 200 LG Runners έδωσαν το παρόν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ., με τους 10 πρώτους LG Runners να επιβραβεύονται με δώρα από την LG όπως το LG K10 smartphone και τα LG HBS 760 Bluetooth ακουστικά, ιδανικά για τους λάτρεις του τρεξίματος καθώς με τον ανατομικό σχεδιασμό τους εφαρμόζουν άνετα γύρω από το λαιμό του χρήστη, για εύκολη και ασφαλή χρήση.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δράσης της LG, οι επισκέπτες έφτιαξαν και τη δική τους “LG MiniMe” μινιατούρα, με τη βοήθεια της κορυφαίας 16MP κάμερας του LG G5 ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους στην αθλητική γιορτή. Πάνω από 4,000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά, λίγο πριν την επίσημη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, το πολυαναμενόμενο LG G5 με modular σχεδιασμό και να παίξουν με τα LG Friends – το LG CAM Plus, το LG Hi-Fi Plus με B&O Play και το LG 360 VR.

LG-11th-Marathon-of-Thessaloniki

Τέλος, στην πλατεία Αριστοτέλους και στο σημείο τερματισμού ήταν τοποθετημένα τα LG Video Walls για την προβολή στιγμιότυπων από τις αντίστοιχες προηγούμενες διοργανώσεις ενώ την ημέρα του αγώνα πραγματοποιήθηκε η ζωντανή απευθείας κάλυψή του, κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία τόσο για τους δρομείς όσο και για τους θεατές.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε με την ολοκλήρωση του αγώνα: «Η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις και η δυναμική προσέλευση του κόσμου όλων των ηλικιών καθώς και των LG Runners το απέδειξε ξεκάθαρα. Είμαστε πολύ περήφανοι που υποστηρίξαμε τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» τόσο με την ενεργή συμμετοχή μας σαν δρομείς όσο και με τα καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και τις συναρπαστικές δραστηριότητες. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, και αναδεικνύουν την αξία και σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητά μας».