Εύκολες σημειώσεις στη στιγμή με το Windows Ink

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία Master Topics
Εάν μπορείς να το σκεφθείς, μπορείς και να το επεξεργαστείς μέσω του Ink!

Με τo Windows Ink ένα όνειρο των χρηστών γίνεται πραγματικότητα. Βλέπεις, είναι η πρώτη φορά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Windows χωρίς το ποντίκι και το mouse και να εκτοξεύσεις στα ύψη τη δημιουργικότητα αλλά και την παραγωγικότητά σου! Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να ζωντανέψεις γρήγορα και εύκολα τις σκέψεις σου, να δημιουργήσεις λίστες και sticky notes, να σχεδιάσεις όλα όσα θέλεις και να εργαστείς εξυπνότερα με το Office 365.

Ένας μοναδικός, διαδραστικός χώρος εργασίας

Windows-Ink-WorkSpace

Το Windows Ink έχει έναν δικό του, πρωτοποριακό χώρο εργασίας, στον οποίο μπορείς να έχεις γρήγορη πρόσβαση κάνοντας απλά ένα κλικ στο pen σου, ακόμα κι απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Έτσι, έχεις για παράδειγμα πάντα πρόχειρο ένα μπλοκ σχεδίασης, ώστε να αποτυπώνεις
τις ιδέες σου τη στιγμή που προκύπτουν. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις στην οθόνη σου sticky notes, με υπενθυμίσεις, σχέδια ή τη λίστα με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Επιπροσθέτως, με την ενσωματωμένη λειτουργία «σχέδιο οθόνης», αποτυπώνεις πανεύκολα οτιδήποτε βρίσκεται στην οθόνη σου σημειώνοντάς το με τo pen, το επεξεργάζεσαι μέσω του Ink και το μοιράζεσαι με ένα κλικ!


Έξυπνη επεξεργασία στο Word
Windows-Ink-Word

Το Windows Ink συνεργάζεται εξαιρετικά με το Word κάνοντας την επεξεργασία των εγγράφων καλύτερη από ποτέ: τώρα, μπορείς να διαγράψεις με το pen ένα τμήμα του κειμένου προκειμένου να εξαφανιστεί, να κυκλώσεις κείμενο για να το επιλέξεις, να επισημάνεις με ακρίβεια ή να μετατρέψεις σχέδια σε σχήματα με ένα μόνο άγγιγμα!


Ακόμα καλύτερες παρουσιάσεις
Windows-Ink-PowerPoint

Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το pen και τη δυνατότητα αφής του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή, έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάσεις με τον ενσωματωμένο χάρακα, να αναπαράγεις αυτά που έχουν σημειώσει άλλοι και να κατανοήσεις καλύτερα τον τρόπο σκέψης τους. Όλα αυτά με το Windows Ink στο PowerPoint.


Τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι στο OneNote
Windows-Ink-OneNote
Βελτίωσε την εκμάθηση και την επίλυση προβλημάτων μέσω της κοινής χρήσης του Windows Ink και του OneNote. Γράψε ένα μαθηματικό πρόβλημα στον υπολογιστή σου με οθόνη αφής και το OneNote για τα Windows 10 θα το λύσει. Πάρε γρήγορα την απάντηση ή συμβουλέψου τις οδηγίες βήμα προς βήμα προκειμένου να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο το OneNote βρήκε τη λύση.

Windows-Premium-Collection

Δες το video!