Οι gamers επέλεξαν το αγαπημένο τους monitor

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία Master Topics
Ολοκληρώθηκε ο πρωτότυπος διαγωνισμός της LG.

Λένε πως το gaming monitor είναι τα μάτια ενός gamer και αυτό είναι κάτι που άνθρωποι της LG Electronics γνωρίζουν καλά. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε πρόσφατα να δώσει τον λόγο στους gamers, μέσα από τον πρωτότυπο διαγωνισμό The Battle of the Monitors, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τέσσερα από τα καλύτερα gaming monitors της LG έγιναν review από τέσσερις YouTubers-gamers, παρουσιάζοντας τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις χρήσεις τους και οι χρήστες κλήθηκαν να επιλέξουν το monitor που ταιριάζει καλύτερα στο gaming προφίλ τους, διεκδικώντας σούπερ δώρα.

Και τα τέσσερα monitor διαθέτουν Black Stabilizer το οποίο δίνει πλήρη ορατότητα στον παίκτη, ακόμα και στις πολύ σκοτεινές σκηνές του παιχνιδιού, και παρέχει πιο καθαρή αντίθεση βελτιώνοντας την ορατότητά του. Η λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιεί το input lag, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να αντιδρά γρηγορότερα κατά τη διάρκεια της δράσης. Επιπλέον, η τεχνολογία AMD FreeSync που είναι διαθέσιμη σε όλα τα monitors προσφέρει εμπειρίες high-end gaming στον χρήστη αφού εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

Τα monitors της LG απευθύνονται σε διάφορα προφίλ gamers. Πιο συγκεκριμένα, οι Entertainer Gamers είναι εκείνοι που επιλέγουν εξαιρετικά γραφικά, όμορφο design και περνούν αρκετές ώρες παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια, ενώ οι Business Gamers είναι casual gamers που θέλουν, ωστόσο, να έχουν το καλύτερο εργαλείο στα χέρια τους. Οι Impressionist Gamers μπορεί να δοκιμάσουν από online games, παιχνίδια στρατηγικής μέχρι πιο «ελαφριά» είδη αλλά κυρίως θέλουν ένα monitor που να καλύπτει το gaming, διασκέδαση και δουλειά ταυτόχρονα. Τέλος, οι Fanatic Gamers ενδιαφέρονται για την καλή απόδοση της οθόνης σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών.

LG 38UC99-W
The Business
LG-38UC99-W

Το LG 38UC99-W, ένα monitor που εκτός από τα gaming χαρακτηριστικά διαθέτει και έντονο business προσανατολισμό, κατάφερε τελικά να κλέψει την καρδιά των gamers και να βρεθεί στην πρώτη θέση. Κυρτό, με 21:9 UltraWide IPS πάνελ 38 ιντσών για να σε βυθίζει στους κόσμους των παιχνιδιών και QHD+ ανάλυση, θύρες USB 3.0 και USB Type-C, στερεοφωνικά ηχεία και υποδειγματική ποιότητα εικόνας και χρωμάτων, το 38UC99-W είναι το απόλυτο εργαλείο για gamers αλλά και επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις.

Πάλεψαν για τη νίκη

LG 34UM69G
The Impressionist | 2η θέση
LG-34UM69G-B
Φτιαγμένο για τους impressionist gamers που αναζητούν κομψά και ισχυρά gaming accessories, το 34UM69G κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση χάρη στο εντυπωσιακό πάνελ IPS UltraWide 34” με λόγο 21:9, τη λειτουργία 1 ms Motion Blur Reduction και την τεχνολογία AMD FreeSync.

LG 34UC79G-B
The Fanatic | 3η θέση
LG-34UC79G-B
Ένα all-rounder gaming monitor, απευθύνεται στους fanatic gamers που επιθυμούν εξαιρετικά γραφικά και όμορφο design στις οθόνες τους. Διαθέτει κορυφαίο 21:9 IPS πάνελ στα 144Hz και είναι εξοπλισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι σύγχρονοι gamers.

LG 27MP59G-P
The Entertainer | 4η θέση
LG-27MP59G-P
Το μικρότερο από τα τέσσερα μόνιτορ που αναμετρήθηκαν, στις 27 ίντσες, βρέθηκε στην τέταρτη θέση, όμως διαθέτει εξίσου καλά gaming χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία 1 ms Motion Blur Reduction, τεχνολογία AMD FreeSync και λειτουργίες Dynamic Action Sync και Black Stabilizer.

Δες βίντεο reviews για όλα τα monitors στο www.lgbattleofthemonitors.gr