Όλη η Ελλάδα ζει σε ρυθμούς Μπλακ Φράιντεϊ με την Κωτσόβολος!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Master Topics
Ντοντ σκιπ, εδώ θα μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Τι να μας πουν και οι Αμερικάνοι για το Black Friday; Πίστεψες ποτέ αλήθεια ότι το έθιμο ξεκίνησε από τις Η.Π.Α.; Αυτά κάνει η προπαγάνδα του Χόλιγουντ… Προσπαθούν να μας πάρουν τη φέτα, αλλά να ξέρεις κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει το Μπλακ Φράιντεϊ! Γιατί το Μπλακ Φράιντεϊ είναι από τα γεννοφάσκια μας παραδοσιακή συνήθεια. Κι αν δεν πιστεύεις εμάς, υπάρχουν τα φακτς που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στα Άνω και Κάτω Κωτσοβολιώτικα! Κάναμε και ρέσερτς λέμε!

Πέρσι, γνωρίσαμε τον «Μαύρο» Παρασκευά, που τρέλανε όλο το χωριό με τις εκπτώσεις που έβαλε στο μπακάλικό του, καθιερώνοντας σιγά-σιγά το Μπλακ Φράιντεϊ σε όλη την επικράτεια. Ωστόσο, η κυρία Κική από το διπλανό χωριό εξιστορεί φέτος μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. «Ποιος Μαύρος Παρασκευάς και ποιο μπακάλικο;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά και συνεχίζει, «Σάματι αξίζ’ να κατς να μαλώνς;»

Kotsovolos-Black-Friday-2018-1

Σαν χθες, λέει, θυμάται πως ήταν της Αγίας Παρασκευής –μεγάλη η χάρη της! Το χωριό βρισκόταν σε ρυθμούς πανηγυριού και οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις. Επειδή όμως η Κική και οι συγχωριανές της είχαν αποφασίσει εκείνη τη χρονιά να ξεφύγουν απ’ τα τετριμμένα και να κάνουν το πανηγύρι λίγο πιο «μονδέρνο», έφτιαξαν μαύρα σεμεδάκια! Κατάμαυρα, με μαύρο μαλλί! Έτσι, επειδή ήταν και τα σεμεδάκια μαύρα, ήταν και της Αγίας Παρασκευής, έμεινε το «Μαύρη Παρασκευή»!

Kotsovolos-Black-Friday-2018-2

Είχαμε, λοιπόν, και στο χωριό μας Μπλακ Φράιντεϊ; Τελικά, φαίνεται πως όλοι είχαμε και απλά δεν το ξέραμε, όπως αποδεικνύεται από τη Μπλακ Φράιντεϊ βολ. 2 της Κωτσόβολος. Αρκεί να ανατρέξουμε σε κάποια από τις ιστορίες της γιαγιάς μας ή του παππού μας για να ανακαλύψουμε τη δική μας!

Βέβαια, παρόλο που Μπλακ Φράιντεϊ είχαμε, προσφορές σαν του Κωτσόβολου είναι σίγουρο πως και φέτος δεν θα βρούμε πουθενά! Αν θέλεις να «χτυπήσεις» τηλεοράσεις πολλών ιντσών, laptops, κονσόλες, video games καθώς και αμέτρητα άλλα προϊόντα τεχνολογίας από την τεράστια γκάμα της Κωτσόβολος, σε τιμές που δε μπορούσες να φανταστείς, μπες στο www.kotsovolos.gr. Ετοιμάσου για την πιο εξάιτιγκ Μπλακ Φράιντεϊ εμπειρία που είχες ποτέ!

Ντον’τ σκιπ. Το Μπλακ Φράιντει του Κωτσόβολου δεν το προσπερνάς!