PS Move: είναι εδώ!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κατηγορία Master Topics

Ήρθε η ώρα να...κουνηθείς!

 

CASUAL GAMING:

Αν και το PS3 είχε  ήδη την δυνατότητα motion controls χάρη στο χειριστήριο sixaxis, η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε και τόσο casual games. Ελάχιστες εξαιρέσεις μπορούσαμε να βρούμε σε PSN games. Όμως  τώρα, χάρη στο PS move, θα αρχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα casual/party games που θα εκμεταλλεύονται πλήρως την ελευθερία των motion controls που επιτρέπει το PS move. Ένα ακόμα στοιχείο που προσθέτει πόντους διασκέδασης είναι ο συνδυασμός του PS Move με το Eye toy. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες: Μπορούμε να βλέπουμε ψηφιακές μορφές των προσώπων της παρέας σε games, ή τον πλήρη αντικατοπτρισμό μας στα παιχνίδια και οποιοδήποτε ψηφιακό αντικείμενο στο χέρι μας! Η διασκέδαση που προσφέρουν τα Multiplayer games αυτού του τύπου, δίνει μία πραγματικά νέα πνοή στις βραδινές συγκεντρώσεις της παρέας γύρω από το PS3, ενώ ο χειρισμός των games με κινήσεις 1:1 σημαίνει πως οι developers πλέον έχουν την ελευθερία να κάνουν τα Games όσο πιο λεπτομερή/απαιτητικά θέλουν στον τομέα του χειρισμού.

 

HARCORE GAMING:

Όμως οι χάρες του PS Move δεν σταματούν στα casual games. Προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα hard core games και σε αρκετές περιπτώσεις δίνουν νέα πνοή στον χειρισμό τους. Για παράδειγμα στα αθλητικά παιχνίδια θα έχουμε τη δυνατότητα να εκτελούμε κινήσεις με απίστευτη ακρίβεια 1:1. Ήδη βλέπουμε τα motion controls να χρησιμοποιούνται στο Tiger Woods PGA Tour 11, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και τα επερχόμενα Virtua Tennis 4 και NBA 2k11. Φυσικά δεν επωφελούνται από την παραπάνω ακρίβεια μόνο οι αθλητικοί τίτλοι. Έχουμε και τα παιχνίδια σκοποβολής, τα FPS, αλλά και τα παιχνίδια στρατηγικής. Σκέψου πόσο διαφορετικά μπορείς να παίξεις το επερχόμενο Resident Evil 5: Alternative Edition ή το Killzone 3! Φυσικά μπορούν να ενσωματωθούν συστήματα χειρισμού και σε άλλου τύπου παιχνίδια με τη μορφή Mini games ή υποενοτήτων (όπως είχε χρησιμοποιηθεί το Motion sensing του sixaxis για παράδειγμα στο πρώτο Uncharted όταν έπρεπε να διασχίσουμε κάποιον κορμό δέντρου). Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

 

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ DEMO TOY STARTER PACK!


MOVE PARTY

Διασκεδαστικά Mini games για όλη την παρέα ή γιατί όχι, όλη την οικογένεια! Ό,τι πρέπει για να γελάσεις, ειδικά στο παιχνίδι που πρέπει να εξασκηθείς στις...κομμωτικές σου ικανότητες!

 

SPORTS CHAMPIONS

Η πιό εντυπωσιακή επίδειξη του τί μπορεί να κάνει το PS Move σε επίπεδο Hardware. Χειρισμός με απίστευτη ακρίβεια, υπολογισμός ύψους και αποστάσεων, καθώς και χρήση του navigation controller. Τοξοβολία, table tennis και απίστευτες μονομαχίες ως gladiator σε περιμένουν!

 

THE SHOOT

Ένα από τα πλέον εύπεπτα παιχνίδια του PS Move. Απλό point and shoot, διασκεδαστικό και γεμάτο περίεργα σκηνικά!

 

TIGER WOODS PGA TOUR 11

Αν και κανείς μας δεν είχε παίξει ξανα γκολφ στην πραγματική ζωή, μόλις πιάσαμε το PS Move στα χέρια μας παίζαμε καλύτερα και από επαγγελματίες! Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε χορηγούς;

 

TUMBLE

Εξαιρετικά απλό και δύσκολο παιχνίδι. Πιάναμε τα αντικείμενα με το PS Move και χτίζαμε πύργους! Εξαιρετικά διασκεδαστικό, ειδικά στο co-op, ενώ εκεί που τα δίνει όλα το παιχνίδι οπτικά είναι αν το βλέπεις σε 3D τηλεόραση!

 

TV SUPERSTARS

Την περισσότερη ώρα την «φάγαμε» σ’ αυτό το παιχνίδι! Ξέφρενο γέλιο, ειδικά όταν έπρεπε να δημιουργήσουμε ψηφιακές φωτογραφίες για τους παίκτες μας με το PS Eye. Πολλές δοκιμασίες, έντονος ανταγωνισμός, ο ορισμός του Party game!

 

EYE PET

To γνωστό μας   Eye Pet παίρνει άλλη πνοή χάρη στο Move. Χρησιμοποιήσαμε το PS Move για να παίξουμε με το κατοικίδιό μας, αλλά και για να ζωγραφίσουμε αντικείμενα επί της οθόνης τα οποία στη συνέχεια πήραν ζωή!

 

BEAT SKEΤCHERS

Εδώ απελευθερώθηκαν όλες οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες! Ζωγραφίσαμε, βάψαμε μουστάκια στα πρόσωπά μας (όσοι δεν είχαμε ήδη) κι εντυπωσιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε πως μπορούμε να μεταφέρουμε ψηφιακά επί της οθόνης μας οποιοδήποτε αντικείμενο από το γραφείο!

 

ECHOCROME 2

Εδώ σκαλώσαμε αρκετά! Απίστευτα επίπεδα, τρελλοί γρίφοι και οι δυνατότητες που σου δίνει το PS Move (μετακίνηση κάμερας, φωτισμού) περιορίζονται μόνο στο τί μπορείς να σκεφτείς.

Δες το video!

Δες φωτογραφίες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « E3 2010 Back 2 School »