Online αγορές με το BestPrice.gr

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 Κατηγορία Master Topics
Σύγκριση τιμών & έρευνα αγοράς με προηγμένες λειτουργίες!

Η αλήθεια είναι πως το BestPrice.gr δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις –εκτός κι αν ζούσες τα τελευταία χρόνια σε κάποια σπηλιά σαν άλλος λήσταρχος Νταβέλης, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό που ίσως ωστόσο να μην γνωρίζεις, είναι πως ουσιαστικά πρόκειται για την εξέλιξη της πρώτης πλατφόρμας σύγκρισης τιμών που εμφανίστηκε στο ελληνικό διαδίκτυο το 2001, υποστηρίζοντας αρχικά την ενότητα «Shopping» του Pathfinder.gr.

Από το λανσάρισμα του BestPrice.gr τον Ιούλιο του 2011 ως σήμερα, στις ψηφιακές του «βιτρίνες» φιλοξενούνται τα προϊόντα περισσότερων από 1.100 ηλεκτρονικών καταστημάτων, ταξινομημένα σε πάνω από 3.000 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες και υποκατηγορίες. Κοινώς, στις σελίδες του θα βρεις συγκεντρωμένα όλα όσα μπορεί να ψάχνεις. Το BestPrice.gr ήρθε για να μετατρέψει τη χρονοβόρο διαδικασία της έρευνας αγοράς σε μια ευχάριστη εμπειρία, βοηθώντας τους επισκέπτες του να βρουν την καλύτερη τιμή για όποιο προϊόν κι αν αναζητούν: από smartphones, tablets και παιχνίδια μέχρι βρεφικά γάλατα, χάπια αδυνατίσματος ή είδη κατοικίδιων.

Αυτό που κάνει ωστόσο τo BestPrice.gr να ξεχωρίζει, είναι ότι διαθέτει εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη διαδικασία αγορών και βελτιστοποιούν την εμπειρία των χρηστών. Πέρα από τα «κλασικά» χαρακτηριστικά μιας υπηρεσίας έρευνας αγοράς και σύγκρισης τιμών (δομημένες κατηγορίες, δυναμικά φίλτρα περιορισμού αποτελεσμάτων, λίστες με προϊόντα που έχω ή/και θέλω, ιστορικό τιμής, εύρεση κοντινών καταστημάτων σε χάρτη, σύγκριση προϊόντων, αξιολογήσεις χρηστών και εξωτερικών πηγών για προϊόντα και καταστήματα), το BestPrice.gr ενσωματώνει και επιπλέον λειτουργίες που κάνουν πραγματικά τη διαφορά…


Πιστοποίηση Καταστημάτων

Pistopoihsh-Katasthmatwn


Αντιλαμβανόμενο την ανάγκη των e-καταναλωτών για ασφαλείς συναλλαγές με έμπιστα καταστήματα, το BestPrice.gr έχει θεσπίσει διαδικασία πιστοποίησης των καταστημάτων. Το BestPrice.gr αξιολογεί τα καταστήματα βάσει μιας σειράς από ποιοτικά κριτήρια (όπως ταυτοποίηση στοιχείων επιχείρησης, αξιολογήσεις χρηστών, χρήση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης δεδομένων SSL, παρακολούθηση εξέλιξης παραγγελίας, προστασία προσωπικών δεδομένων κ.α.) που εγγυώνται την ασφάλεια των καταναλωτών. Τα καταστήματα λαμβάνουν τη σφραγίδα πιστοποίησης «Verified Plus» ή «Verified» ανάλογα με τα κριτήρια που πληρούν.


Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής

Eidopoihsh-elaxisths-Timhs


Μέσω της λειτουργίας «Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής», οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν τη λήψη ενημερώσεων με email όταν το προϊόν που τους ενδιαφέρει φτάσει την ελάχιστη τιμή που έχουν ορίσει εντός του επιθυμητού χρονικού διαστήματος. Για να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση ελάχιστης τιμής, απλά αναζήτησε την αντίστοιχη επιλογή στη σελίδα του προϊόντος. Επιπλέον, το BestPrice σε ενημερώνει με email όταν μειωθεί η τιμή ενός ή περισσότερων προϊόντων που έχεις προσθέσει στη λίστα επιθυμιών σου.


BestPrice Of The Day

Best-Price-of-the-Day

Η ενότητα BestPrice Of The Day παρουσιάζει καθημερινά τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη πτώση τιμής και σε βοηθά έτσι να ανακαλύψεις τις πραγματικές προσφορές. Το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται συγκρίνοντας την καλύτερη τιμή με τον μέσο όρο της αγοράς (με βάση τις τρέχουσες τιμές του συνόλου των καταστημάτων που συμμετέχουν στο BestPrice). Μάλιστα, τα μέλη του BestPrice μπορούν να εγγραφούν στο newsletter με τις προσφορές της ημέρας για όσες (υπο)κατηγορίες τους ενδιαφέρουν και να ειδοποιούνται με email μόνο όταν υπάρχει κάποια προσφορά από κατηγορία που έχουν δηλώσει.


BestPrice Corners (NEO)

BestPrice-Corners


Από τη γωνιά του BestPrice.gr σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Η νέα υπηρεσία «BestPrice Corners» δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση online αποκτώντας τη δική τους «γωνιά» στο BestPrice.gr. Πρόκειται δηλαδή για μια εξαιρετική λύση για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουν στην ανάπτυξη του δικούς ηλεκτρονικού καταστήματος. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε προϊόντα καταστημάτων που δεν θα είχαν διαφορετικά, οδηγώντας τους με αυτό τον τρόπο σε μια πληρέστερη έρευνα αγοράς.


Tip: Chrome extension

Chrome-Extention


Χρησιμοποιείς Google Chrome για την περιήγησή σου στο Internet; Το extension του BestPrice.gr θα σου γίνει απαραίτητο στις διαδικτυακές αγορές, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις ανά πάσα στιγμή τις τιμές των καταστημάτων που επισκέπτεσαι με την καλύτερη τιμή της αγοράς. Κατέβασέ το τώρα!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Easter Eggs Modern Art of Coffee »