Το Secret κάνει πρεμιέρα στο Android

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 Κατηγορία Apps
Το κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στην ανωνυμία των χρηστών του.

To Secret, το social network για φορητές συσκευές που βασίζεται στην ανωνυμία των χρηστών του, κάνει πρεμιέρα μετά από αρκετό καιρό και στο Android.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ιδέα πίσω από το Secret ήρθε από την επιθυμία αποστολής ενός ανώνυμου γράμματος ερωτικής εξομολόγησης. Η εμπειρία τόσο της αποστολής όσο και της λήψης του γράμματος είναι φοβερή –και βοήθησε τους ανθρώπους της εταιρείας να συνειδητοποιήσουν ότι τις πιο σημαντικές μας σκέψεις τις κρατάμε για τους εαυτούς μας. Ενώ, λοιπόν, οι περισσότεροι άνθρωποι μοιράζονται πολλά πράγματα online, σκέψεις όπως η στιγμή που αρχίζουμε να νιώθουμε ερωτευμένοι, η πρώτη συνέντευξη για μια νέα δουλειά, ο εκνευρισμός μας με τον εργοδότη μας ή με τον κολλητό μας και πολλά άλλα, δεν είχαν συνήθως θέση στα δημοφιλή social networks.

Πρακτικά, το Secret, σου επιτρέπει να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους φίλους σου αλλά και με τους φίλους των φίλων σου, χωρίς να κανείς να γνωρίζει ποιος είναι ο συντάκτης του κάθε μηνύματος. Αν για παράδειγμα δημιουργήσεις ένα Secret και αρέσει σε κάποιον από τους φίλους σου, τότε αυτό θα εμφανιστεί και στο feed των φίλων του φίλου σου.

Σε σύγκριση με την έκδοση για iOS, το Secret για Android έχει από την πρεμιέρα του ένα “μπόνους”, στη μορφή ενός νέου stream. Έτσι αφότου εγκαταστήσεις την εφαρμογή και γίνεις μέλος του social network, στην οθόνη της συσκευής σου θα εμφανίζεται το stream “Friends” που περιλαμβάνει τις αναρτήσεις των φίλων σου (και των δικών τους φίλων) και το stream “Explore”, στο οποίο συγκεντρώνονται secrets από διάφορους χρήστες της υπηρεσίας. Το δεύτερο feed καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει μελλοντικά την εμφάνισή του και στο iOS.

Για να κατεβάσεις το Secret για Android, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ. Ωστόσο, παρότι η “ανώνυμη” προσέγγιση στα social networks παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είμαστε προς το παρόν οι μοναδικοί χρήστες της εφαρμογής από τους φίλους μας. Ελπίζουμε η δημοτικότητά της να απογειωθεί σύντομα.