Προϊόντα devolo

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία Gadgets
Οι γιορτές θέλουν το WiFi τους!

Όταν αναφερόμαστε σε δώρα, τα τεχνολογικά προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, αποτελούν πάντα μία δημοφιλή κατηγορία για νέους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για tablet, smart TV ή κονσόλα παιχνιδιών, σχεδόν όλα τα τεχνολογικά προϊόντα που θα χαρίσεις ή θα λάβεις ως δώρα, απαιτούν μια ασύρματη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο και η devolo έχει τη λύση για όλα αυτά. Φέτος, λοιπόν, χάρισε ένα δώρο που θα τους συνδέσει όλους με το οικιακό τους δίκτυο. Οι προσαρμογείς devolo, θα αποτελέσουν το τέλειο συμπληρωματικό δώρο, για κάθε σύγχρονη τεχνολογική συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας και, φυσικά, για όλες τις άλλες ασύρματες συσκευές που υπάρχουν μέσα στο σπίτι!

Ασύρματο δίκτυο παντού μέσα στο λεπτό!
Τα ασύρματα προϊόντα της devolo που καθιστούν τέλεια ασύρματη σύνδεση σε κάθε χώρο του σπιτιού, αποτελούν από μόνα τους μία καινοτομία, αφού μεταφέρουν το ασύρματο δίκτυο μέσω της πρίζας ηλεκτρικού ρεύματος με την τεχνολογία dLAN Powerline. Το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα μακρύ δικτυακό καλώδιο που μεταδίδει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet σε κάθε πρίζα. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει έναν προσαρμογέα devolo στον router και έναν δεύτερο σε όποια πρίζα επιθυμεί να έχει σύνδεση. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διαμόρφωσης.

dLAN-550-WiFi-packshot--xl

Ασύρματοι προσαρμογείς για κάθε ανάγκη
Η γκάμα των ασύρματων προσαρμογέων devolo περιέχει μοντέλα για κάθε ταχύτητα και κάθε βαλάντιο, που προσφέρουν την απόλυτη ασύρματη σύνδεση απευθείας από την πρίζα ρεύματος. Ο dLAN 550+ WiFi (€129,90 / Starter Kit) με συμπαγή και διακριτική σχεδίαση διαθέτει ενσωματωμένη θύρα LAN και δίνει ασύρματο σήμα παντού, σε smartphones, tablets και φορητούς με ταχύτητα και σταθερότητα, ακόμη και εκεί που μέχρι σήμερα υπήρχε αδύναμο ή καθόλου σήμα. Χάρη στη μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος το σήμα καλύπτει εύκολα έως και 400 μέτρα μήκος καλωδίου και παρέχει στο σημείο που επιθυμείς ένα νέο σήμα WiFi με μέγιστη ισχύ που δεν επηρεάζεται από τοίχους, έπιπλα ή πατώματα. Με την ενσωματωμένη πρίζα δεν χάνεται καμία πρίζα ρεύματος.

devolo dLAN1200WiFiac packshot

O dLAN 1200+ WiFi ac (€189,90 / Starter Kit) είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit, ενώ βασίζεται στο πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WiFi ac. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεση του χρήστη για σύνδεση επιπλέον τερματικών συσκευών. Η ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος, χάρη στην τεχνολογία MIMO φτάνει έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο.

Για μικρές αναβαθμίσεις στο σήμα!

devolo-wlan-repeater-ac

Αν το ζητούμενο είναι η μεγαλύτερη εμβέλεια WiFi με πολύ λίγες κινήσεις, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τον Repeater ac (€59,90) της devolo, για να σερφάρεις αμέσως με ρυθμό μεταφοράς έως και 1,2 Gbps. Χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις ο ενισχυτής του ασύρματου σήματος ρυθμίζεται με πολύ λίγες κινήσεις και χάρη στην ενσωματωμένη ένδειξη ισχύος σήματος τοποθετείται πανεύκολα.

Εσύ ακόμη ψάχνεις ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για αυτές τις γιορτές; Μπες στο www.devolo.gr.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Panasonic TX-50DX703 Rollei Actioncam 415 »