BenQ i500

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 Κατηγορία Gadgets
Επική ψυχαγωγία με τον πιο έξυπνο βιντεοπροβολέα!

Από το κέντρο ενός έξυπνου σπιτιού, δε θα μπορούσε να λείπει μια εξίσου έξυπνη συσκευή ψυχαγωγίας. Όταν μάλιστα μιλάμε για το νέο, κομψό i500 της BenQ, είναι βέβαιο πως θα αποκτήσει στον χώρο σου την περίοπτη θέση που του αξίζει. Βλέπεις, ο i500 είναι ένας βιντεοπροβολέας με προχωρημένη σχεδιαστική άποψη και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Για άτομα που καθορίζουν τη μόδα και απολαμβάνουν την online ψυχαγωγία, ο μικρού μεγέθους BenQ i500 είναι ένας εντελώς καινούριος τρόπος για ασύρματη μετάδοση μεγάλων εικόνων σε περιορισμένους χώρους, και όλα αυτά χωρίς την ταλαιπωρία της σύνδεσης καλωδίων, της χρήσης media box, προσαρμογέων ή φορητών συσκευών.

BenQ-i500-2

Με λειτουργικό σύστημα Android για smart χαρακτηριστικά, Wi-Fi, Bluetooth και ενσύρματο LAN, o BenQ i500 ενσωματώνει κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεσαι για σύγχρονη οικιακή ψυχαγωγία. Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές σου δίνουν πρόσβαση σε όλο τον κόσμο της ψηφιακής διασκέδασης (υπηρεσίες streaming βίντεο και μουσικής, media player κ.α.), ενώ μπορείς να κατεβάσεις και Android apps και games της προτίμησής σου. Ταινίες και βίντεο κάθε τύπου βρίσκονται μόνο μερικά πατήματα πλήκτρων μακριά! Από πλευράς format υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή, δηλαδή AVI (XVID, MJPEG), DVIX (MJPEG, XVID), DAT (MPEG1), MPG (MPEG1), MPEG (MPEG1) σε βίντεο και MP3, MP2, MP1, AAC, WAV σε ήχο. Υποστηρίζει επίσης εξωτερικούς υπότιτλους τύπου SRT και SMI, καθώς και αναπαραγωγή από USB αποθηκευτικά μέσα, όπως flash drives ή σκληροί δίσκοι. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ο χειρισμός και η περιήγηση στο μενού και τις λειτουργίες του βιντεοπροβολέα είναι τόσο κατανοητά, που δεν θα χρειαστεί καν να ανατρέξεις στο εγχειρίδιο χρήσης.

O i500 είναι τεχνολογίας DLP με HD ανάλυση 1.200x800 pixels, φωτεινότητα 500 ANSI Lumens και αναλογία αντίθεσης 100.000:1. Χάρη στην ποιοτική κατασκευή του φακού από 11 διαφορετικά στοιχεία και τη LED πηγή φωτισμού με την υπογραφή της Osram με διάρκεια ζωής μέχρι 30.000 ώρες, μπορείς να περιμένεις εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες, με ανώτερη καθαρότητα και ευκρίνεια. Επιπλέον, ο θόρυβος είναι ιδιαίτερα χαμηλός και δεν ενοχλεί ακόμα κι όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά στον βιντεοπροβολέα. Επειδή όμως για μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας είναι απαραίτητος και ο εξαιρετικός ήχος, ο i500 διαθέτει δύο ηχεία 5W με θάλαμο αντήχησης, σχεδιασμένα για ένα αξιοπρεπές ηχητικό αποτέλεσμα, χωρίς να πρέπει να συνδέσεις εξωτερικά ηχεία.

BenQ-i500-1

Διακριτικές θύρες
Το καπάκι με μαγνήτη στην οπίσθια όψη καλύπτει τις θύρες όταν δεν τις χρησιμοποιείς. Επιπλέον, στο επάνω μέρος υπάρχουν δύο μόνο πλήκτρα: το power και το πλήκτρο ενεργοποίησης του Bluetooth. Η εμφάνισή του είναι ασυναγώνιστη.

Και ασύρματο ηχείο Bluetooth
Όταν δεν χρησιμοποιείς τον i500 για προβολή εικόνων και βίντεο, μπορείς να τον αξιοποιήσεις και ως ένα ισχυρό ηχείο Bluetooth για ασύρματο streaming της αγαπημένης σου μουσικής από τις συσκευές σου.

Short-throw φακός
O i500 «φοράει» short-throw φακό. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει πως μπορούμε να πάρουμε μεγάλη εικόνα από κοντινή απόσταση (80 ίντσες από μόλις 1 μέτρο!), γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο στην τοποθέτησή του σε μικρούς χώρους.

BenQ-i500-Guarantee

Τρία χρόνια εγγύηση
Η CPI προσφέρει σε όλες τις λάμπες BenQ εγγύηση 3 ετών ή 3.000 ωρών λειτουργίας, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Διάθεση CPI, 210-4805800, www.benq.gr Τιμή €899
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Alcatel MOVE TIME Hands-on: TP-Link Wi-Fi Smart Plug »