D-Link Smart Home

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 Κατηγορία Master Topics
Ασφάλεια και Internet σε όλο το σπίτι.

Internet σε όλο το σπίτι με D-Link
Σε ένα έξυπνο σπίτι, είναι απαραίτητο να υπάρχει διαθέσιμο Internet σε κάθε γωνιά του, ώστε οι smart συσκευές να μπορούν να επικοινωνούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον έξω κόσμο. H D-Link διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων δικτύωσης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Για μικρότερες κατοικίες, μια ιδανική και ταυτόχρονα αρκετά προσιτή λύση είναι τα Wi-Fi extenders, που επεκτείνουν την κάλυψη του ασύρματου δικτύου. Το D-Link Range Extender DAP-1330 είναι μικρό σε μέγεθος και το μόνο που χρειάζεται είναι να το τοποθετήσεις σε μια ελεύθερη πρίζα, σε σημείο που έχεις καλό ασύρματο σήμα από το δίκτυό σου, ώστε να αναλάβει την επέκτασή του σε σημεία που δεν έχεις κάλυψη. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και υποστηρίζει Wireless N, για ταχύτητες έως 300Mbps.

Αν πάλι θέλεις ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet και στο τοπικό σου δίκτυο (στο οποίο μπορεί να υπάρχει, για παράδειγμα, ένα NAS με ταινίες, σειρές και μουσική) για τη multimedia γωνιά του σπιτιού σου με την τηλεόραση και το media player, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο D-Link Powerline kit DHP–P601AV. Με ταχύτητες που φτάνουν τα 1000Mbps, το συγκεκριμένο kit δημιουργεί με απλό τρόπο ένα δίκτυο μέσω της καλωδίωσης του ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού: συνδέεις τον έναν αντάπτορα ενσύρματα με το router και τοποθετείς τον δεύτερο στο δωμάτιο όπου θέλεις να επεκτείνεις το δίκτυο, για να έχεις μια κυριολεκτικά ταχύτατη ενσύρματη σύνδεση. Όλα αυτά, χωρίς να χαθεί καμία πρίζα στον χώρο. Τέλος, μιας και τα δωρεάν modem/router των παρόχων δεν είναι τα καλύτερα της αγοράς, μπορείς να ενισχύσεις την πρόσβασή σου στο Internet με το D-Link VDSL/ADSL Modem Router DSL-3782 -ένα ένα πολύπλευρο, υψηλών δυνατοτήτων router για το σπίτι αλλά και το γραφείο. Μέσω της τεχνολογίας VDSL (υποστηρίζει ασύρματη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 1200Mbps και εσνύρματη έως και 100Mbps), την τελευταία τεχνολογία Wireless AC Wi-Fi, προστασία firewall, Quality of Service (QoS) και 4 θύρες Fast Ethernet, το DSL-3782 παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να καθιερωθεί μια ασφαλής και ταχύτατη σύνδεση στο Internet.

D-Link Range Extender DAP-1330
D-Link-DAP-1330

Τιμή €29,90


D-Link Powerline kit DHP–P601AV
D-Link-DHP-P601AV

Τιμή €79,90


D-Link VDSL/ADSL Modem Router DSL-3782
D-Link-DSL-3782

Τιμή €89,90


Ασφάλεια με τη D-Link IP Camera DCS-5000L
Σύμφωνα με έρευνα της D-Link, o κύριος λόγος για να επενδύσει κανείς σε smart home συσκευές είναι για κάνει το σπίτι του πιο ασφαλές -και πρόκειται για ένα κίνητρο που παρακινεί διπλάσιο αριθμό ατόμων από το κίνητρο της εξοικονόμησης χρημάτων. Οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας καλύπτουν στο έπακρο αυτή την ανάγκη των καταναλωτών και, μάλιστα, με προσιτό κόστος. Η DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt κάμερα ημέρας / νύχτας παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά για να σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις αποτελεσματικά μεγάλες περιοχές του σπιτιού ή του γραφείου σου, όλες τις ώρες της ημέρας. Η λειτουργία pan/tilt επιτρέπει στη κάμερα (που ουσιαστικά περιστρέφεται) να παρακολουθεί μια ευρεία περιοχή, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να έχεις και ήχο από τον χώρο, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο.

D-Link-DCS-5000L

Επιπλέον, η λειτουργία νυχτερινής λήψης παρέχει επιτήρηση ολόκληρο το 24ωρο, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες φωτισμού. Για την ακρίβεια, μπορείς να δεις μέχρι 8 μέτρα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι! Η DCS-5000L είναι επίσης αρκετά ευέλικτη, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση με το δίκτυό σου. Η εγκατάστασή της, μάλιστα, γίνεται εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής mydlink Lite για κινητά Android και iOS, χωρίς να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή. Έτσι, μέσα απ' την ίδια εφαρμογή θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να δεις ζωντανή ροή εικόνας από οπουδήποτε με μια Wi-Fi ή 3G / 4G LTE.
Τιμή €69,90


Διάθεση D-Link Hellas, 213-0020352, www.dlink.com/gr