Ακουστικά AfterShokz

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 Κατηγορία Gadgets
Ακούς τη μουσική και τον κόσμο γύρω σου!

Αν υπάρχει ένα προϊόν ικανό να ανατρέψει όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα για το τρόπο που ακούς μουσική ή συνομιλείς με τους φίλους σου κάνοντας ταυτόχρονα γυμναστική, αυτό είναι σίγουρα τα ακουστικά της εταιρείας AfterShokz. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ακουστικά της αγοράς, τα AfterShokz κάνουν την διαφορά, αφού βασίζονται σε μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία μετάδοσης του ήχου!

Χάρη στην οστέινη αγωγιμότητα (bone conduction), o ήχος μεταδίδεται μέσω των οστών του προσώπου, με παλμικές δονήσεις. Έτσι, τα AfterShokz δεν καλύπτουν τα αυτιά, παρουσιάζουν εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα και δίνουν στον χρήστη την ευχάριστη αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται από το περιβάλλον και όχι από μια συσκευή που είναι τοποθετημένη μέσα ή πάνω στο αυτί. Μπορείς, λοιπόν, να απολαμβάνεις τη μουσική σου και να μιλάς στο τηλέφωνο, χωρίς να χάνεις στιγμή την επαφή με το περιβάλλον γύρω σου!

AfterShokz Trekz Titanium hands

Είναι φυσικό να αναρωτιέσαι πόσο καλή μπορεί να είναι η ποιότητα του ήχου, με δεδομένο πως μεταδίδεται μέσω των οστών του προσώπου σου και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο. Αφενός, όμως, η οστέινη αγωγιμότητα είναι φυσικό και αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της ακοής, αφετέρου, η AfterShokz έχει αναπτύξει πρωτοποριακές, πατενταρισμένες τεχνολογίες που εγγυώνται κορυφαία ποιότητα ήχου. Για παράδειγμα, η τεχνολογία PremiumPitch διασφαλίζει πως ο ήχος είναι λεπτομερής, δυναμικός και καθαρός, είτε ακούς μουσική, είτε συνομιλείς στο τηλέφωνο, ενώ η τεχνολογία LeakSlayer περιορίζει στο ελάχιστο τη «διαρροή» του ήχου στο εξωτερικό περιβάλλον –ένα φαινόμενο που είναι συνηθισμένο στα παραδοσιακά ακουστικά (ψείρες, κεφαλής) ιδιαίτερα σε υψηλή ένταση. Επιπλέον, τα AfterShokz είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στις καιρικές συνθήκες, όπως μια ξαφνική βροχή τη στιγμή που τρέχεις.


Πώς λειτουργούν;

AfterShokz Trekz How it works

1. Οι πατενταρισμένοι μετατροπείς της εταιρείας δημιουργούν μικροδονήσεις που ταξιδεύουν στα οστά του προσώπου σου ξεκινώντας απ’ τα ζυγωματικά.
2. Ο ήχος παρακάμπτει το τύμπανο του αυτιού και περνάει απευθείας στο εσωτερικό αυτί, καταλήγοντας στον κοχλία.
3. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις premium ήχο χωρίς να μπλοκάρεις ή να καλύπτεις τα αυτιά σου, με αποτέλεσμα να έχεις αντίληψη για ό,τι συμβαίνει γύρω σου!


AfterShokz Trekz Titanium

AfterShokz-trekz-titanium

Τα πολύ ελαφριά και άνετα στη χρήση ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά Trekz Titanium είναι η καλύτερη εναλλακτική απέναντι στα παραδοσιακά sport ακουστικά. Η τεχνολογία οστέινης αγωγιμότητας σού δίνει premium ήχο χωρίς συμβιβασμούς και, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα να ακούς ήχο απ’ το περιβάλλον σου, όπου κι αν σε βγάλει η προπόνησή σου. Το Titanium της ονομασίας αναφέρεται στην ανθεκτικότητα και ελαστικότητα της στέκας, ενώ η σύνδεση με smartphones και φορητά media players γίνεται μέσω Bluetooth 4.1. Ενσωματώνουν διπλό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, χειριστήριο για απόλυτο έλεγχο της αναπαραγωγής και των κλήσεων και η αυτονομία τους αγγίζει τις 6 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και τις 10 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.
Τιμή €149


AfterShokz Sportz Titanium

AfterShokz-sportz-titanium

Τα Sportz Titanium είναι το ίδιο άνετα με τα Trekz Titanium χάρη στην ανθεκτική και ελαστική τους στέκα και βασίζονται επίσης στην πρωτοποριακή τεχνολογία οστέινης αγωγιμότητας, όμως είναι ενσύρματα και διατίθενται σε πιο προσιτή τιμή. Η ποιότητα του ήχου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου και, όπως τα Trekz, δεν φοβούνται τον ιδρώτα, τη σκόνη και την υγρασία. Μια φόρτισή τους προσφέρει 12 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής / ομιλίας, ενώ διαθέτουν μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να φτάνει η φωνή σου κρυστάλλινη στην άλλη άκρη της γραμμής, καθώς και ενσωματωμένο χειριστήριο.
Τιμή €69,90

Διάθεση NEON ENERGY, 210-2837000, http://aftershokz.com.gr/

Δες το video!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θήκες Speck Nikon COOLPIX W100 »