Απόλυτη προστασία με θήκες Speck

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία Gadgets
Για τα νέα iPhone και τα δημοφιλέστερα gadgets.

Speck Presidio Clear for iPhone 8
Tα νέα, πανίσχυρα iPhone είναι γεγονός και οι αμερικάνικες θήκες Speck είναι βέβαιο πως θα τους παρέχουν τη μεγαλύτερη προστασία από πτώσεις -με όποιες απώλειες αυτές συνεπάγονται για ένα smarpthone χωρίς θήκη. Εξάλλου, ένα smartphone όπως το iPhone 8, το 8 Plus ή το iPhone X, θέλεις να το διατηρείς σαν καινούριο για πάντα!

Για να εμπλουτίσουμε λίγο τις τεχνολογικές σου γνώσεις, οι θήκες προστασίας Speck είναι οι μόνες διαθέσιμες θήκες σήμερα στην αγορά που έχουν δύο επίπεδα προστασίας. Η καταχωρημένη πατέντα «Dual-Layer Design» εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία για όλα τα premium smartphones. Συγκριτικά, οι θήκες άλλων εταιρειών είναι σχεδιασμένες με ένα επίπεδο προστασίας, με αποτέλεσμα να εστιάζουν κυρίως στις γωνίες και στα άκρα των smartphones, ενώ οι θήκες προστασίας Speck παρέχουν πλήρη προστασία 360 μοιρών. Η σχεδίαση Dual-Layer απορροφά τους κραδασμούς εξαιρετικά αποτελεσματικά, έτσι ώστε κατά την κρούση να προστατεύει πέρα από τις γωνίες και τα άκρα, και το πίσω μέρος του τηλεφώνου, μειώνοντας σημαντικά το ενδεχόμενο σοβαρής ζημιάς στα κύρια ηλεκτρονικά της συσκευής. Ταυτόχρονα, στη μπροστινή πλευρά η θήκη «αγκαλιάζει» ελαφρώς το πλαίσιο της οθόνης, προστατεύοντας καλύτερα από το σπάσιμό της.

Speck-Cases-Info

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του «Dual-Layer Design» είναι πως κάθε σχέδιο ενσωματώνεται ανάμεσα στα δύο επίπεδα, έτσι ώστε να μην φθείρεται καθόλου στην πορεία του χρόνου. Για την κατασκευή όλων των θηκών Presidio χρησιμοποιείται το Impactium, ένα ειδικό υλικό που παρέχει υποδειγματική προστασία και αναπτύχθηκε από τη Speck. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως οι θήκες Speck Clear κατέχουν την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην αγορά των Η.Π.Α. Οι Speck Presidio με το πατενταρισμένο υλικό Impactium είναι διαθέσιμες για πολλές σειρές premium smartphones όπως τα Apple iPhone 5, 6 και 7, καθώς και για τα νέα iPhone που αναμένονται σύντομα στην ελληνική αγορά.
Τιμή από €24,95


Speck Balance Folio for iPad Air 2

Speck balance-folio-iPadAir2

Όση προστασία χρειάζεται το πολύτιμό σου smartphone, άλλη τόση χρειάζεται και το αγαπημένο σου tablet. H Speck Balance Folio για το iPad Air 2 αλλά και για το νέο iPad του 2017 έχει δοκιμαστεί σε πτώσεις από τα 1,22 μέτρα ώστε να αισθάνεσαι ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, προσφέρει ασφαλές κλείσιμο του tablet με αυτόματο sleep/wake κάθε φορά που ανοιγοκλείνεις το κάλυμμα, ενώ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν αξιόπιστο stand για να παρακολουθείς βίντεο σε όποια γωνία σε βολεύει ή για να πληκτρολογείς άνετα στην οθόνη αφής, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Τιμή €39,95


Speck Presidio Clear for MacBook Air 13"
Speck Presidio-for-MacBookAir13

Με έναν τόσο κομψό, λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή όπως το MacBook Air 13" της Apple, είναι δεδομένο πως ατυχήματα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, με τη θήκη Speck Presidio Clear, το MacBook Air 13" δεν θα πάθει απολύτως τίποτα ακόμη κι αν πέσει από ύψος 1,22 μ. Το καλύτερο, είναι πως η κατασκευασμένη με Impactium, Dual-Layer θήκη της Speck είναι διάφανη για να μην κρύβει το μοναδικό design του φορητού σου υπολογιστή, παρέχει πρόσβαση σε όλες τις θύρες και, ταυτόχρονα, είναι ανθεκτική στο κιτρίνισμα που προκαλείται από τη UV ακτινοβολία.
Τιμή €49,99

Διάθεση AMY, 210-6133000, www.amy.gr 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AKG Y 40 Creoqode 2048 »