Ηχοσυστήματα Pioneer

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία Gadgets
Ασυναγώνιστος ήχος, προηγμένες δυνατότητες.

Pioneer X-HM76
Κάνε τα πάντα σωστά με μία αγορά!
Pioneer-X-HM76

Τα συστήματα micro είναι βολικά: αγοράζεις τα πάντα με μία κίνηση, τα διαμορφώνεις και απολαμβάνεις -αν, βέβαια, επέλεξες το σωστό σύστημα. Αλλά αν λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά ή τα παρεχόμενα ηχεία είναι ανεπαρκή, η απόλαυση δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Με το X-HM76, η Pioneer έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να εξαλείψει κάθε πιθανότητα απογοήτευσης. Όσο κι αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε καμία έλλειψη στις λειτουργίες streaming του δικτυακού ραδιοενισχυτή/CD player! Εκτός από το ραδιόφωνο Internet, συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής, το X-HM76 υποστηρίζει εγγενώς της δημοφιλείς υπηρεσίες streaming Spotify, Tidal και Deezer, που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες.

Επιπροσθέτως, υπάρχει δυνατότητα λήψης και streaming αρχείων ήχου μορφής DSD (που χρησιμοποιείται στους δίσκους SACD) μέσω του δικτύου, χάρη στο DLNA player του X-HM76 που υποστηρίζει δεδομένα υψηλής ανάλυσης. Αξίζει επίσης να σταθούμε στα προσεκτικά σχεδιασμένα ηχεία του X-HM76 και στον ενισχυτή τάξης D με έξοδο 2x50 Watt, που έχουν τρομερές δυνατότητες. Ταυτόχρονα, το σύστημα αποκτά συνεχώς νέα χαρακτηριστικά. Μέσω δωρεάν ενημερώσεων, το X-HM76 υποστηρίζει πλέον τα πρότυπα Chromecast, FlareConnect αλλά και DTS Play-Fi! Φυσικά, το X-HM76 υποστηρίζει επικοινωνία Airplay και Bluetooth για γρήγορη σύνδεση με smartphone, ενώ ενσωματώνει μονάδα Wi-Fi διπλής ζώνης. Χάρη στη μεγάλη, έγχρωμη οθόνη των 3,5 ιντσών μπορείς να βλέπεις άμεσα όλες τις πληροφορίες για τη μουσική σου, ενώ μπορείς να χειριστείς το X-HM76 και μέσω του iOS/Android smartphone σου, με τη βοήθεια του Pioneer Remote App.
Τιμή €549


Pioneer NC-50DAB
Όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σύστημα Hi-Fi!
Pioneer-NC-50DAB

Όταν στον κόσμο του Hi-Fi κυριαρχούσαν ακόμη τα πικάπ, τα ραδιόφωνα UHF και τα κασετόφωνα, τα καλά ηχοσυστήματα ήταν αναγκαστικά μεγάλα, ακριβά και πολύπλοκα. Σήμερα, χάρη στην ψηφιακή επανάσταση, το κορυφαίο NC-50DAB θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χώρο στο καθιστικό σου! Μέσα στο κομψό περίβλημά του, στην κλασική φόρμα των Hi-Fi, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα σύγχρονο σύστημα υψηλών προδιαγραφών: CD player, network player, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB και ραδιόφωνο Internet, συνδρομητικές υπηρεσίες μουσικής υψηλής ποιότητας (Spotify, Tidal, Deezer) και όλα τα σύγχρονα πρότυπα για την αναπαραγωγή υλικού streaming από smartphone ή tablet. Επίσης, διαθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω AirPlay και υποστηρίζει τη λειτουργία Multi-room Audio, μέσω της τεχνολογίας FlareConnect, για σύνδεση περισσότερων ηχείων με τη χρήση Wi-Fi.

Όλες οι ψηφιακές πηγές -ενσωματωμένες ή συνδεδεμένες μέσω των ψηφιακών εισόδων- χρησιμοποιούν το DAC επιπέδου Audiophile του NC-50DAB, ένα SABRE32 της ESS. Η τεχνολογία του ολοκληρωμένου ενισχυτή είναι κι αυτή ιδιαίτερα σύγχρονη: οι αποκλειστικές βαθμίδες εξόδου Direct Energy HD (Class D) της Pioneer προσφέρουν καθαρό, φυσικό ήχο και αποθέματα απόδοσης που, με τη συμβατική τεχνολογία, θα καταλάμβαναν ολόκληρο το εσωτερικό του σασί. Κι αν σε καταλάβει η νοσταλγία, τίποτα δεν σε εμποδίζει να συνδέσεις ένα πικάπ! Παρά τη μεγάλη ψηφιακή ποικιλομορφία, η Pioneer δεν ξέχασε τις αναλογικές εισόδους, όπως και μία είσοδο Phono. Η μοναδική απόφαση που χρειάζεται να πάρεις για το NC-50DAB είναι τα ηχεία με τα οποία θα το συνδυάσεις, επιλέγοντας ελεύθερα αυτά που ταιριάζουν ιδανικά με τις ακουστικές προτιμήσεις και τη διακόσμηση του χώρου σου!

Ισχύς 2 x 50 Watt (4 Ohm)
Έγχρωμη Οθόνη LCD 3,5”
Ενσωματωμένο Wi-Fi & Bluetooth
Είσοδος USB με υποστήριξη HDD (FAT16/32)

Τιμή €829

Διάθεση Intersys AE, 210-9554000, www.intersys.gr, facebook.com/pioneerFans  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tamaggo 360LiveCam Θήκες Speck »