Θήκες Speck για τα νέα iPhone

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Gadgets
Σχεδιασμένες να αντέχουν τις πτώσεις!

Με δεδομένο πως για να αποκτήσεις κάποιο από τα νέα iPhone Xs, Xs Max και ΧR της Apple θα χρειαστεί να βάλεις (αρκετά) βαθιά το χέρι στην τσέπη, καλό είναι να διασφαλίσεις την ακεραιότητα της συσκευής σου στην πορεία του χρόνου -πρόκειται, εξάλλου, για smartphones με ιδιαίτερα υψηλή αξία μεταπώλησης. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότερες θήκες της αγοράς δεν μπορούν να σου εγγυηθούν κάτι τέτοιο... Σε αντίθεση δηλαδή με τις θήκες της Speck, θυγατρικής εταιρείας της Samsonite, που είναι σχεδιασμένες να αντέχουν τις πτώσεις! Χάρη στις πολυάριθμες πατενταρισμένες τεχνολογίες της εταιρείας, η Speck προσφέρει θήκες που αντέχουν δοκιμασμένα σε πτώσεις από τα 2,4 μέχρι τα 4,6 μέτρα (ανάλογα με το μοντέλο) συνδυάζοντας έτσι προστασία στρατιωτικού επιπέδου και τέλεια εμφάνιση, χωρίς περιττό όγκο!
Speck-New-iPhone-Cases
Η υποδειγματική αντοχή που περιγράφουμε, οφείλεται στο πατενταρισμένο υλικό IMPACTIUM. Ενσωματωμένο σε όλες τις θήκες Speck Presidio, το συγκεκριμένο υλικό απορροφά και διασκορπίζει τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση. Επιπροσθέτως, οι θήκες Speck Presidio Sport για iPhone Xs, Xs Max και XR είναι οι μοναδικές θήκες με αντιμικροβιακή τεχνολογία Microban, με αποτέλεσμα να συνδυάζουν εξαιρετική προστασία, αλλά και αποτελεσματική υγιεινή! Με εντυπωσιακά σχέδια, μοτίβα και φινιρίσματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, οι θήκες Speck για τα νέα iPhone κάνουν την προστασία ξεχωριστή και προσωποποιημένη. Θα τις βρεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στη Vodafone, στα καταστήματα Κωτσόβολος και στους Apple Premium Resellers σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τιμή από €24,90

Δες και αυτά


Speck GrabTab
Πιο άνετο κράτημα από ποτέ!
Speck-Grabtab

Το νέο gadget της Speck είναι συμβατό με όλα τα smartphones και υπόσχεται να απογειώσει την εμπειρία χρήσης. Έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας και πάχος μόλις 3 χιλ. και είναι ταυτόχρονα λαβή για καλύτερο, σταθερό κράτημα και άνετη λήψη selfies, καθώς και stand. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν επηρεάζει τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης των συσκευών.
Τιμή €9,95

Speck Pencil Guard
Προστασία για το Apple Pencil
Speck-Pencil-Guard
Μιας και το μικρό μέγεθος του Apple Pencil για το νέο iPad και τα iPad Pro το καθιστά λίγο περισσότερο ευάλωτο στα ατυχήματα, το νέο Speck Pencil Guard αναλαμβάνει την προστασία του. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρώς ευλύγιστο πλαστικό για την εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή του Apple Pencil και μπορεί να «κλειδώσει» με ασφάλεια στο πλάι των όλων σχεδόν των κορυφαίων καλυμμάτων Balance Folio της εταιρείας για iPad.
Τιμή €9,95

Διάθεση AMY, 210-6133000, www.amy.gr

Δες το video!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Plantronics RIG Series Crystal Audio BIE-01 »