MOVETIME Family Watch MT30

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Gadgets
Ασφάλεια για τα παιδιά, ξέγνοιαστοι γονείς!

Η ασφάλεια των παιδιών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί μόνιμα τους γονείς, ειδικά όταν φτάνουν στην ηλικία που πρέπει να αφήνουν για κάποιες ώρες το σπίτι, αρχικά για το σχολείο, καθώς και για πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που θα ενταχθούν αναπόφευκτα στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Η λύση, φυσικά, δεν είναι να γίνεις η «σκιά» των παιδιών σου. Εξάλλου, για τη σωστή ανάπτυξή τους, θα πρέπει σιγά-σιγά να αποκτήσουν ένα βαθμό ανεξαρτησίας. που θα τους επιτρέψει να εξερευνήσουν τον κόσμο. Γι' αυτό ακριβώς, η TCL Communication δημιούργησε το MOVETIME Family Watch MT30, ένα έξυπνο 3G ρολόι που θα λατρέψουν τα παιδιά και που προσφέρει, ταυτόχρονα, στους γονείς την ψυχική ηρεμία που χρειάζονται.
TCL-MOVETIME-MT30-1
Βασισμένο στην προηγμένη πλατφόρμα Snapdragon Wear 2100 της Qualcomm, το MOVETIME Family Watch MT30 ενσωματώνει λειτουργίες που βοηθούν τους γονείς να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών τοποθεσίας. Για παράδειγμα, με το ειδικό app για τους γονείς, μπορείς να δεις με ακρίβεια τη θέση του παιδιού στον χάρτη, καθώς και να πάρεις άμεσα ειδοποιήσεις αν το παιδί επιχειρήσει να βγει από μια προκαθορισμένη ζώνη που του έχει επιτραπεί να κινείται. Επιπλέον, μιας και μιλάμε για ένα έξυπνο ρολόι 3G, υποστηρίζει αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία, καθώς και ανταλλαγή μηνυμάτων. Η διάρκεια της μπαταρίας του MOVETIME Family Watch MT30 φτάνει τις δυο ημέρες και είναι επίσης πιστοποιημένο με IP67, ως εκ τούτου ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό. Στην ελληνική αγορά, διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone.

Πλήκτρο SOS
Το πλήκτρο SOS επιτρέπει την άμεση κλήση βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τον εντοπισμό με εξαιρετική ακρίβεια.

Ειδικό app για τους γονείς
Μέσω ειδικής εφαρμογής, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη δραστηριότητα της συσκευής του παιδιού τους, να βλέπουν τη θέση του στον χάρτη και να επικοινωνούν μαζί του.

Φωνητική επικοινωνία
Με την κάρτα V-SIM by Vodafone, την ειδικά σχεδιασμένη καρτα SIM, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το παιδί τους μέσω φωνητικών μηνυμάτων οπουδήποτε κι αν βρίσκεται με σταθερή μηνιαία χρέωση, χωρίς εκπλήξεις!
TCL-MOVETIME-MT30-2
Ο καλύτερος φίλος των παιδιών
Το MOVETIME Family Watch MT30 ξεχωρίζει στην κατηγορία του καθώς είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε μικρούς καρπούς, ενώ διαθέτει πολύ ελκυστικό design, που κάνει τα παιδιά να δείχνουν σούπερ cool! Οι μικροί χρήστες του μπορούν να προσθέσουν φίλους μέσω Bluetooth (πάντα με γονικό έλεγχο), να στείλουν αστεία εικονίδια και μηνύματα, να αλλάξουν watchfaces και να παίξουν με τα ενσωματωμένα παιχνίδια στην έγχρωμη οθόνη αφής. Το MOVETIME Family Watch MT30 παρέχει επίσης στα παιδιά μια λίστα εργασιών και λειτουργία υπενθύμισης, που βοηθά στην εκπαίδευση των παιδιών στη διαχείριση του χρόνου.

Διάθεση στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και στο v.vodafone.com Χριστουγεννιάτικη προσφορά €90,90 από €129,90 έως 7/1/2019
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nikon D3500 Fujifilm X-T3 »