Έπιπλα τηλεόρασης με ενσωματωμένο home cinema

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Κατηγορία Gadgets
Sony RHT-G11 Sony RHT-G11

H Sony βάζει επιτέλους το καθιστικό σου σε τάξη.

Η Sony διαθέτει την τέλεια λύση για όσους επιθυμούν πλήρες ήχο surround, χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων και των επιπλέον ηχείων. Τα νέα της τραπέζια home cinema, όχι μόνο κρατούν κρυμμένο όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τα ηχεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικό ήχο, αλλά είναι και έτοιμα να υποστηρίξουν τη νέα γενιά των 3D Blu-ray players και τηλεοράσεων. Η Sony δημιούργησε το concept «home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης» και τα τελευταία μοντέλα –διαθέσιμα σε δύο μεγέθη για να ταιριάζουν με τηλεοράσεις από 32’’ μέχρι και 52’’–, είναι λεπτότερα και πιο εξελιγμένα από ποτέ, ενώ προσφέρουν:

 

  • Ένα πλήρες σύστημα home cinema, κρυμμένο μέσα σ’ ένα τραπέζι τηλεόρασης
  • Λεπτή εμφάνιση για να ταιριάζει με το τελευταίο σχεδιαστικό concept «monolithic design» των τηλεοράσεων BRAVIA
  • Βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO για ακόμη καλύτερο ήχο virtual surround από μια πιο compact μονάδα
  • Τρεις εισόδους HDMI και μια έξοδο για ευελεξία στην συνδεσιμότητα
  • Θύρα 3D «pass-through over HDMI» για τη σύνδεση συμβατών player και τηλεοράσεων
  • Έλεγχο λειτουργιών audio μέσω BRAVIA Internet Widget (σε τηλεοράσεις Sony)

 

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα από τη νέα σειρά και τα δύο διαθέτουν θύρα «Audio Return Channel over HDMI» για να απλουστευτεί η σύνδεση ήχου της τηλεόρασης με τον ενσωματωμένο ενισχυτή και τα ηχεία της βάσης. Ο τελευταίος αλγόριθμος S-Force PRO και η τεχνολογία του ψηφιακού ενισχυτή S-Master επιτρέπει και στα δύο μοντέλα να αποδίδουν εκπληκτικό ήχο surround που περιβάλλει τον ακροατή, είτε προέρχεται από τις αγαπημένες σας ταινίες, είτε από τις εκπομπές της τηλεόρασης ή τα βιντεοπαιχνίδια σας – και όλα αυτά χωρίς ούτε ένα καλώδιο ή πίσω ηχεία σε κοινή θέα.

Τα τραπέζια τηλεόρασης, μπορούν να διαχειριστούν 7.1 κανάλια ήχου LPCM για να αποδίδουν, με τη βέλτιστη δυνατή προσομοίωση, τον ήχο υψηλής ευκρίνειας των Blu-ray,  μπορούν να αναπαράγουν βίντεο 1080p στα 24fps με x.v.colour και βαθύ χρώμα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, καθώς και 3D βίντεο απ’ τα νέα γενιάς Blu-ray players.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Panasonic Lumix DMC-TZ10 TomTom XXL »