Παιχνίδια STEM σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 Κατηγορία Technology News
Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), που ενισχύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες, θα βρουν στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.germanos.gr, οι καταναλωτές.

Cosmote Germanos STEM 2

Με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM, που συνδυάζουν την φυσική, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά και στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκινούν από 24,90€ , τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν προηγμένες κατασκευές από την αρχή, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, μπορούν να δημιουργήσουν έξυπνες κατασκευές υδραυλικής, αιολικής και ηλιακής ενέργειας, πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων, μηχανικά λούνα παρκ, πλανητικά οχήματα, δορυφόρους, ρομποτικούς αστροναύτες και πολλά άλλα.

Cosmote Germanos STEM 3

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχαν πάνω από 1.100 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Τον διαγωνισμό διοργανώνει εδώ και 3 χρόνια ο WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, που σταθερά στηρίζει την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων.