Νέα οθόνη BenQ PD2710QC για σχεδιαστές

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 Κατηγορία Technology News
Με προηγμένα χαρακτηριστικά, τέλειο στιλ και USB-C dock.

Η BenQ παρουσίασε πρόσφατα την οθόνη PD2710QC για σχεδιαστές, μια οθόνη 27 ιντσών QHD (2560x1440 pixels) IPS LED, η οποία προσφέρει ακρίβεια χρωμάτων 100% sRGB και ευρείες γωνίες θέασης. Με σταθμό βάσης USB-C, η PD2710QC προσφέρει τρόπους λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για εξειδικευμένες εργασίες.

"Σχεδιασμένη για σχεδιαστές, η PD2710QC έχει κατασκευαστεί για να δώσει ζωή στις επαγγελματικές φιλοδοξίες", είπε ο Conway Lee, πρόεδρος της BenQ Corporation. "Καινοτομίες όπως η τεχνολογία USB-C, οι επιδόσεις Technicolor και η πρωτοποριακή φροντίδα ματιών έχουν ενσωματωθεί με τέχνη στην πανέμορφα απλή της φόρμα ώστε να εμπνέουν δημιουργικότητα και παραγωγικότητα".

Οθόνη για σχεδιαστές με USB-C dock
H PD2710QC επιτρέπει τη φόρτιση λάπτοπ, τη μεταφορά δεδομένων, τη μετάδοση ήχου και βίντεο, όλα μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB-C. Παρέχοντας ταυτόχρονα έως 61 W ισχύος σε λάπτοπ ή κινητή συσκευή, η μοναδική σύνδεση USB-C 5 Gbps SuperSpeed της PD2710QC τροφοδοτεί τον ενσωματωμένο της διανομέα που προσφέρει πολλαπλές θύρες ήχου, βίντεο, δικτύου και USB επιπλέον της ποιότητας ασυμπίεστου βίντεο 2K QHD.

Πιστοποιημένες επαγγελματικές επιδόσεις χρώματος και εικόνας
Καλύπτοντας 100% sRGB και Rec. 709, η PD2710QC παράγει χρώματα με ακρίβεια και συνέπεια, επίδοση που συμπληρώνεται από την κατασκευή του πάνελ IPS που εξασφαλίζει σταθερές απεικονίσεις χρωμάτων στις ευρείες γωνίες θέασής της. Επιπλέον, η συνεπής, ακριβής ποιότητα εικόνας της PD2710QC είναι πιστοποιημένη από την Technicolor ως προς την τήρηση αυστηρών προτύπων ακρίβειας χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στο Hollywood και σε όλους τους κλάδους πολυμέσων και ψυχαγωγίας.

Η PD2710QC παράγει εξαιρετικά ευκρινή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 2K QHD (2560x1440 pixels), παρέχοντας επαγγελματική παραγωγικότητα εικόνων στους τομείς της μηχανικής, των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας. Ο προσαρμοσμένοι τρόποι λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) της PD2710QC τονίζουν τα χαρακτηριστικά εξόδου της οθόνης για βελτιστοποίηση της εμπειρίας θέασης σε κάθε εξειδικευμένη εφαρμογή.

Ηγείται της κατηγορίας της στη φροντίδα των ματιών
Εξασφαλίζοντας την άνεση των ματιών και την υγεία της όρασης των σχεδιαστών κατά το χρόνο εργασίας τους, η τεχνολογία εξάλειψης τρεμοπαίγματος της PD2710QC μπορεί αποτελεσματικά να σταματήσει την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από το τρεμόπαιγμα της εικόνας, ενώ η αποκλειστική της λειτουργία μειωμένου μπλε φωτός μπορεί να φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως για να αποτρέπει την κούραση των ματιών και την πρόκληση βλαβών στην όραση.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση τοίχου VESA, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και υποστηρίζει τόσο HDMI όσο και DisplayPort.

Για να ανακαλύψεις περισσότερα για τις υψηλής ποιότητας οθόνες BenQ, μπες στο www.benq.gr