Ζήσε την περιπέτεια με την ολοκαίνουρια COOLPIX W300

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 Κατηγορία Technology News
Compact φωτογραφική παντός καιρού.

Η Nikon παρουσιάζει την ολοκαίνουρια COOLPIX W300 -την παντός καιρού compact φωτογραφική μηχανή με διαπιστευτήρια βαθιών υδάτων.

Τέλεια για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτή είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που είναι έτοιμη να αναλάβει την ύπαιθρο, την πόλη και όλα όσα μεσολαβούν μεταξύ τους.

Η COOLPIX W300 καταγράφει φωτογραφίες 16 MP και βίντεο 4K/UHD σε βάθη έως 30m χωρίς περίβλημα. Με εξαιρετικές επιδόσεις και στην ξηρά, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή που είναι ανθεκτική στη σκόνη συνεχίζει να τραβά σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως τους -10°C. Επιπλέον, το αντικραδασμικό σώμα της μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψη έως 2,4 m.

Nikon-W300

Ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός zoom NIKKOR δίνει στους χρήστες την ελευθερία να αιχμαλωτίζουν εξαιρετικές λήψεις της δράσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε σκοτεινά υποβρύχια περιβάλλοντα. Η λειτουργία macro αποτυπώνει εξαιρετικές κοντινές λήψεις μικρών θαυμάτων πάνω ή κάτω από το νερό. Η υποστήριξη GPS/GLONASS/QZS διευκολύνει τη γεωσήμανση λήψεων και την καταχώρηση αρχείων καταγραφής ταξιδιών. Και η συνδεσιμότητα του SnapBridge αφήνει τους χρήστες να συγχρονίζουν φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή καθώς φωτογραφίζουν ή χρησιμοποιούν την έξυπνη συσκευή για να κάνουν λήψη φωτογραφιών εξ αποστάσεως.

Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων, στη Nikon Europe δήλωσε: «Εάν σας αρέσει λίγη περιπέτεια, αυτή είναι η compact φωτογραφική μηχανή για εσάς. Απογειωθείτε με την COOLPIX W300 και μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τη διασκέδαση στην πισίνα, την ομορφιά που συναντάτε όταν κολυμπάτε με αναπνευστήρα ή ακόμα και να καταγράψετε τις βουτιές που κάνετε όταν αποκτάτε το πιστοποιητικό Ανοιχτής Θαλάσσης για Προχωρημένους! Μπορείτε να τραβήξετε σκηνικά από το πίσω μέρος ενός τζιπ ή να τραβήξετε τη δράση στις πλαγιές - χωρίς να ανησυχείτε για τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης η συνδεσιμότητα του SnapBridge διευκολύνει το να μοιράζεστε τις περιπέτειές με τους φίλους σας καθώς συμβαίνουν.»