Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα είναι γεγονός

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 Κατηγορία Technology News
Στο Golden Hall.

Τις πύλες του άνοιξε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα -και ένα από τα πρώτα καταστήματα Mi Official Reseller της Xiaomi σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το κατάστημα θα λειτουργήσει πιλοτικά τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το Φθινόπωρο, που θα γίνει και το επίσημο opening.

To Mi Store θα λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα –έτσι εκτός από smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness trackers & ζυγαριές, Bluetooth ηχεία, Power Banks & Rooters, που ο πελάτης θα μπορεί να αγοράσει, θα γνωρίσει και πολλά έξυπνα, εντυπωσιακά προϊόντα Xiaomi, όπως τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers.

Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility / Internet of Things. Για περισσότερα, μπες στο www.mistore-greece.gr.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χρυσό βραβείο για την WIND i-TECH4u – Summer 2017 »