Η νέα OneBlade Pro αποκλειστικά στην Κωτσόβολος

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία Technology News
Για τριμάρισμα, ξύρισμα και διαμόρφωση τριχών κάθε μήκους.

Η νέα επαναστατική υβριδική συσκευή Philips OneBlade Pro έρχεται πρώτα στην Κωτσόβολος, την εταιρεία που καταφέρνει πάντα να καινοτομεί και να φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα. Η νέα OneBlade αποτελεί τη επανάσταση στην ανδρική περιποίηση, αφού επιτρέπει το τριμάρισμα, ξύρισμα και διαμόρφωση τριχών κάθε μήκους.

Το OneBlade Pro απευθύνεται στους άντρες που θέλουν να εκφράζονται, αλλάζοντας τακτικά το στυλ στα γένια τους, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία και πολλαπλά εργαλεία. Για την ανάγκη αυτή λοιπόν, η Philips δημιούργησε κάτι μοναδικό! Η συσκευή OneBlade αποτελεί το μόνο εργαλείο που ενσωματώνει 2 τεχνολογίες σε μία – ξύρισμα & τριμάρισμα μαζί – κι έχει σχεδιαστεί για να τριμάρει, να διαμορφώνει και να ξυρίζει οποιοδήποτε μήκος τρίχας με απόλυτη ευκολία και ακρίβεια. Το επαναστατικό OneBlade συνδυάζει μία ταχύτατα κινούμενη λεπίδα (200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο) με το διπλό σύστημα προστασίας, που χαρίζει αποτελεσματικό, άνετο ξύρισμα ακόμα και στις πιο μακριές τρίχες. Επίσης, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και είναι ιδανικό, τόσο για στεγνή ή υγρή χρήση, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοψίματα που μπορεί να προκληθούν από το ξύρισμα.

Η σειρά OneBlade αποτελείται από 2 μοντέλα, τα QP6510/20 και QP6520/20.

Η Κωτσόβολος δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να την ανακαλύψουν πρώτοι, καθώς το μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, του www.kotsovolos.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου, επικοινωνώντας στο 210-2899999.