Αναβαθμισμένο πλυντήριο TWINWash από την LG

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Παρουσίαση στην InnoFest Europe 2018.

Η LG Electronics πρόκειται να εντυπωσιάσει το κοινό για ακόμα μια φορά στην έκθεση LG InnoFest Europe 2018 που πραγματοποιείται στη Γαλλία παρουσιάζοντας το νέο πλυντήριο ρούχων TWINWash. Το βελτιωμένο πλυντήριο, αποκορύφωμα των αμέτρητων ωρών έρευνας, διαθέτει πλέον τεχνολογία Next TurboWash μαζί με TurboWash για εξαιρετική απόδοση πλύσης. Το πλυντήριο ρούχων TWINWash μεγιστοποιεί την ικανότητα πλύσης και μειώνει το χρόνο πλύσης ενώ φροντίζει για τη διατήρηση των ρούχων, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία πλύσης για τους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Το αναβαθμισμένο TWINWash χρησιμοποιεί μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που επιτρέπει στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους. Μέσω της τεχνολογίας Next TurboWash, κάθε γωνία του εσωτερικού κάδου καλύπτεται από τα πολλαπλάσια ακροφύσια ψεκασμού καθώς η 3D κίνηση του στροβιλοκινητήρα μεταβάλλει την ισχύ του για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ έξι ξεχωριστών κινήσεων. Αυτό αυξάνει την επίδραση του απορρυπαντικού για μικρότερους κύκλους πλύσης και την αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων φροντίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των ρούχων. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Inverter Direct Drive Motor της LG, η τεχνολογία Next TurboWash επιτρέπει τον εκτεταμένο έλεγχο κίνησης και ψεκασμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο κύκλος πλύσης σε μόλις 39 λεπτά με την τεχνολογία Next TurboWash του TWINWash, να επιτρέπει σε διαφορετικά ακροφύσια να προσαρμόζουν τις γωνίες ψεκασμού και να στοχεύουν απευθείας πάνω στα ρούχα.

Ταυτόχρονα, η πρωτοποριακή τεχνολογία TrueSteam του πλυντηρίου TWINWash διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων καθώς και των ζαρών και των οσμών. Το TrueSteam επίσης μαλακώνει και φρεσκάρει τα ρούχα μέσω της παραγωγής πραγματικού ατμού από τον ατμοπαραγωγό της συσκευής. Επιπλέον, το κυρίως πλυντήριο TWINWash μπορεί να ‘δεχθεί’ ρούχα -ανεξαρτήτως μεγέθους– της τελευταίας στιγμής στο κάδο του μέσω της πρακτικής λειτουργίας «Προσθήκη Ρούχου».

Το πλυντήριο TWINWash μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη, καθιστώντας δυνατή την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων. Με δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, η συσκευή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις, όπως χρωματιστά και λευκά, κανονικά και ευαίσθητα και μεγάλου ή μικρού μεγέθους. Εκτός από το ισχυρό κύριο μπροστινό φορτίο και το βολικό μίνι πλυντήριο, η συσκευή συνοδεύεται από την αποτελεσματική λειτουργία στεγνώματος Eco-Hybrid της LG, η οποία παρέχει στους καταναλωτές την απόλυτη όλα-σε-μία λύση, καθώς και ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες πλύσης.

Το μίνι πλυντήριο TWINWash είναι ιδανικό για ρούχα μικρού μεγέθους ή ευαίσθητα που απαιτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις πλυσίματος, όπως εσώρουχα ή ρούχα για μωρά και μικρότερα φορτία όπως μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Με το μίνι πλυντήριο, οι χρήστες μπορούν επίσης να πλένουν τα ρούχα του γυμναστηρίου ή το μαγιό του κολυμβητηρίου αμέσως μετά την προπόνηση χωρίς να θέτουν σε λειτουργία το μεγαλύτερο, κεντρικό κάδο. Αυτό τους επιτρέπει να διατηρούν συνεχώς τη σωστή υγιεινή των ρούχων τους.

Το πλυντήριο TWINWash έρχεται επίσης πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν εύκολα τη συσκευή από οπουδήποτε, να λαμβάνουν νέους κύκλους πλύσης μέσω της λειτουργίας Download Cycle, να παρακολουθούν τη κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Energy Monitoring και να εντοπίζουν τυχόν προβλήματα ανοίγοντας το πρόγραμμα Smart Diagnosis.

«Η LG Electronics βελτιώνει την άνεση των χρηστών καθώς το πλυντήριο TWINWash καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα φροντίζοντας ταυτόχρονα τα ρούχα», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Next TurboWash για τη δραστική μείωση του χρόνου πλύσης διατηρώντας ταυτόχρονα ήπιους αλλά αποδοτικούς τους κύκλους, η εταιρεία προσφέρει την απόλυτη λύση με το νέο, αναβαθμισμένο πλυντήριο TWINWash».