Στο κανάλι συνεργατών επενδύει η D-Link

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 Κατηγορία Technology News
Aνακοινώνοντας το νέο πρόγραμμα VIP+.

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία δικτύωσης, ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα συνεργατών Value in Partnership+ (VIP+), στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα VIP+ δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τους συνεργάτες της D-Link να εξελιχθούν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αύξηση της κερδοφορίας των συνεργατών και την ολοκληρωμένη υποστήριξη τους, πρόσφέροντας πολλαπλά εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πιστοποιήσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων (όπως Switches, Wireless, IP Surveillance , κ.α.), με σκοπό την περαιτέρω εξειδίκευση των συνεργατών της στα προϊόντα και τις λύσεις D-Link.

Το πρόγραμμα VIP+ περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα συνεργατών συνολικά, Registered, Bronze, Silver και Gold. Πραγματοποιώντας την εγγραφή στο πρόγραμμα, η D-Link προσφέρει στους συνεργάτες της μία σειρά από πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης, όπως μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά και οικονομικά πλεονεκτήματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, να προσθέσουν αξία στους πελάτες και να ενισχύσουν την κερδοφορία τους.

Στο πλαίσιο του VIP+, όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις ξεκινούν ως εγγεγραμμένοι συνεργάτες, Registered. Έπειτα, επιτυγχάνοντας τις απαιτήσεις πωλήσεων αλλά και ολοκληρώνοντας την απαραίτητη εκπαίδευση, μπορούν να προχωρήσουν στα διαφορετικά επίπεδα του προγράμματος (Bronze, Silver, Gold). Έτσι, έχουν τη δυνατότητα για πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα επιχειρηματικών εργαλείων, που εκτός απο την εκπαίδευση και πιστοποίηση, περιλαμβάνει εργαλεία προϊόντων για online pre-sales, υλικό υποστήριξης πωλήσεων, κονδύλια ανάπτυξης μάρκετινγκ, τεχνική υποστήριξη με προτεραιότητα, εξειδικεύσεις τεχνολογίας, εγγραφή συμφωνιών, πρόγραμμα αγοράς demo κ.α. Επιπλέον, κάθε επίπεδο, δίνει τη δυνατότητα για άμεση και προσωποποιημένη επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων. Παράλληλα, η D-Link δίνει τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν οι εγγεγραμμένες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της D-Link.

Ο κ. Ivo Pavicic, Country Manager Adria & Greece, δήλωσε: «Η D-Link είναι περήφανη για τη δημιουργία του προγράμματος VIP+ και στην Ελληνική αγορά. Είμαστε βέβαιοι πως το πρόγραμμα αυτό θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να ευδοκιμήσουν, παρέχοντας τους κατάλληλους πόρους για την προσέλκυση νέων πελάτων και την ανάπτυξη τους ως βιώσιμες, κερδοφόρες επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια επένδυση που αποδεικνύει τη δέσμευση της D-Link για την περαιτέρω ανάπτυξη του καναλιού συνεργατών μας.»