Οι αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές της Panasonic

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 Κατηγορία Technology News
Όμορφες στιγμές μέσα και έξω απ' το νερό.

H Ιntertech προσθέτει χρώμα και στις φετινές σας διακοπές με την καταπληκτική γκάμα των αδιάβροχων φωτογραφικών μηχανών της.

Απαθανατίστε όμορφες στιγμές μέσα και έξω από το νερό με ποιότητα εικόνας Lumix!
Panasonic-FT7
Απολαύστε τις διακοπές σας με τη DMC-FT30 σε τέσσερα υπέροχα χρώματα. Ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν σε βάθος 8 μέτρων κάτω από το νερό αλλά και από πτώσεις ύψους 1,5 μέτρου. Με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixels, ανάλυση βίντεο σε High Definition, δημιουργικά πανοράματα, 12 διαφορετικά εφέ αλλά και ενσωματωμένη μνήμη περίπου 220 ΜΒ, η DMC-FT30 είναι το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού!
Panasonic-FT30
Για αυτούς που θέλουν να φτάσουν τη φωτογραφία σε ακόμα μεγαλύτερα βάθη, φέτος το καλοκαίρι, η Panasonic παρουσιάζει την νέα αδιάβροχη LUMIX DMC-FT7. Ικανή να φτάσει τα 31 μέτρα από το νερό, είναι εφοδιασμένη με 4Κ στη φωτογραφία και το βίντεο για ένα αισθητά βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα και σε επίπεδο λεπτομέρειας. Οι φωτογραφικές της ιδιότητες είναι υψίστης δυναμικής χάρη στον αισθητήρα 20.4 Megapixels MOS τεχνολογίας. Είναι ανθεκτική τόσο στο νερό και στη σκόνη όσο και στις πτώσεις, με shockproof ύψους 2 μέτρων. Τέλος, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi και της δωρεάν εφαρμογής Image App, ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει τις φωτογραφίες του στα social media, να τις αποστείλει με e-mail ή να τις αποθηκεύσει στο κινητό του.