Νέο ψυγείο LG InstaView Door-in-Door στην ελληνική αγορά

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 Κατηγορία Technology News
Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και άνεση στους χρήστες.

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο μοντέλο ψυγείου Multi Door InstaView Door-in-Door GMX936SBHV. Με μεγάλη συνολική χωρητικότητα 705 λίτρων, το νέο μοντέλο απαντά στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών και στις απαιτήσεις τους από τις οικιακές συσκευές: ευκολία στη χρήση, άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό του και ενεργειακή απόδοση.

Με το πάτημα ενός κουμπιού η καινοτομία Door–in–Door της LG διευκολύνει τον καταναλωτή παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα προϊόντα που χρησιμοποιεί με μεγαλύτερη συχνότητα. Ταυτόχρονα, μειώνονται οι φορές που ανοίγει ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος του ψυγείου με αποτέλεσμα να μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα. Επίσης, η λειτουργία Door–in–Door παρέχει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να οργανώνουν το ψυγείο σύμφωνα με τις συνήθειες και τις ανάγκες τους και να εντοπίζουν γρήγορα τα αγαπημένα τους τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ψάξουν στα ράφια.
LG-Multi-Door-InstaView-Door-in-Door-GMX936SBHV
Επιπλέον, το νέο ψυγείο InstaView Door-in-Door της LG διαθέτει ένα λείο γυάλινο πάνελ που φωτίζει το εσωτερικό με δύο απλά ‘χτυπήματα’, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν με άνεση το περιεχόμενο για γρηγορότερη και ευκολότερη πρόσβαση στα αγαπημένα τους ποτά και σνακ. Αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό προσφέρει έναν ενεργειακά αποδοτικό και άνετο τρόπο να δείτε το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να ανοίξετε την πόρτα της συσκευής, μειώνοντας την απώλεια κρύου αέρα και διατηρώντας πιο φρέσκο το φαγητό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Door-in-Door παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία.

Τέλος, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που διαθέτει το νέο μοντέλο, περιλαμβάνεται και το προηγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα που προσφέρει περισσότερη φρεσκάδα διαθέτοντας ένα πολυεπίπεδο φιλτράρισμα δύο βημάτων. Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτό, υποβοηθούμενο από τον ανεμιστήρα, προωθεί τον αέρα μέσα από το αποσμητικό άνθρακα και τον επιστρέφει σε τρία επίπεδα ραφιών μέσω του αγωγού Fresh Shower. Έτσι, οι οσμές στο εσωτερικό του ψυγείου ελαχιστοποιούνται και επιτυγχάνεται η αποστείρωση και απομάκρυνση των βακτηριδίων.