Δωροεπιταγή έως €150 με την αγορά LG TWINWash

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT.

Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, η LG Electronics ανταμείβει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και με την αγορά ενός πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG TWINWash προσφέρει μία δωροκάρτα INTERSPORT αξίας έως €150. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν τα μοντέλα F4J7VY2WD + F8K5XN3, FH4G1BCS2 + F8K5XN, FH695BDH2N + F8K5XN3, FH495BDN2 + F8K5XN3, ενώ αποκλειστικά στον Κωτσόβολο θα βρείτε το FH6G1BCH2N + F8K5XN3.

Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην καθημερινότητα τους, η LG δημιούργησε το TWINWash™ το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις.

Με το νέο LG TWINWash, η ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων σε δύο διαφορετικούς κάδους εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα το σύστημα διπλής φόρτωσης TWINWash της LG μπορεί να φιλοξενήσει υφάσματα που έχουν ξεχωριστές ανάγκες πλύσης. Τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια TWINWash της LG υπόσχονται ανθεκτικότητα, λιγότερους κραδασμούς και θορύβους λειτουργίας καθώς και βέλτιστη απόδοση πλύσης ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Το TWINWash Mini, δηλαδή το mini πλυντήριο με τη μορφή συρταριού, διαθέτει ειδικά προγράμματα για μικρά είδη και για ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία SmartThinQ επιτρέπει την παρακολούθηση της εξέλιξης της πλύσης από απόσταση καθώς και την κατανάλωση ενέργειας.

H παραπάνω προσφορά ισχύει για την Ελλάδα μέχρι 15/11/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Για τη διεκδίκηση του δώρου ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Eξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Στη συνέχεια, ο καταναλωτής θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο link: https://www.lg.com/gr/support/contact/chat-email/email, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και η αποστολή της δωροεπιταγής θα γίνεται με courier στο χώρο του.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ: https://www.lg.com/gr/promotion/Promo_Twinwash_Intersport/terms.html