Η Candy και η Ηoover στην "Thanks to Tech" της Κωτσόβολος

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Με κορυφαία προϊόντα.

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το ραντεβού με την κορυφαία τεχνολογία συνεχίζεται! Και βέβαια η Candy και η Hoover δε θα μπορούσαν να λείψουν από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος, που προσκαλεί το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον για να «εξελίξει τις αισθήσεις», στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Αρχικά η Hoover θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για την Κουζίνα του Μέλλοντος, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να δουν στην πράξη πως θα λειτουργεί, γεμάτη με «έξυπνες» συσκευές που θα επικοινωνούν συνεχώς μαζί του.

Στη συνέχεια η Hoover παρουσιάζει:
Το Hoover TeD, έναν πρωτοποριακό ανιχνευτή λεκέδων και υφασμάτων! Το TeD είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ για το πλύσιμο που σκανάρει τα υφάσματα που θέλουμε να πλύνουμε αναγνωρίζοντας και το υλικό κατασκευής τους (π.χ. μάλλινα, βαμβακερά, μεταξωτά) όπως και το πόσο βρώμικα είναι, και στη συνέχεια μας προτείνει το πιο κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Το TeD δε σταματά εκεί, αν το θέλουμε ενημερώνει αυτόματα και το εξελιγμένο πλυντήριο Hoover για το τι το… περιμένει! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το TeD στην πράξη, καθώς θα γίνονται σχετικές ζωντανές επιδείξεις.

Το πλυντήριο ρούχων AXI Direct Voice. Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 14 κιλών, αλλά και φωνή! Ένα πλυντήριο δηλαδή που μπορούμε να ελέγξουμε σε κάθε λειτουργία του μέσω φωνητικών εντολών. To AXI θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη καθώς θα το δει να συνομιλεί με τον χειριστή του, ακούγοντας εντολές και απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες πλύσης. Και βέβαια, παρόλες τις δυνατότητές του, το AXI έχει στο μυαλό του - καθώς είναι μια πραγματικά έξυπνη συσκευή - και την κατανάλωση ρεύματος που την κρατά στο ελάχιστο. Διαθέτει σύστημα Auto-Dose που επιλέγει από μόνο του τις δοσολογίες απορρυπαντικών, ανάλογα με τον τύπο υφάσματος και τη χωρητικότητα, και διαθέτει ενεργειακή κλάση A+++ -80%, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρει ένα κορυφαίο πακέτο ευκολίας στη χρήση, εξειδικευμένης και αποδοτικής καθαριότητας και οικονομίας.

Το πλυντήριο πιάτων AXI. Που συναγωνίζεται τον «ξάδερφο» που πλένει ρούχα προσφέροντας και αυτό τεράστια χωρητικότητα, στην πράξη τη μεγαλύτερη στην αγορά, καθώς χωρά σερβίτσιο 16 ατόμων. Φυσικά είναι και αυτό πανέξυπνο και συνδέεται στο internet, για πλήρη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού, ενώ θα διατίθεται και με ενσωματωμένη κάμερα στο εσωτερικό, η οποία αναγνωρίζει αυτόματα το φορτίο, προσαρμόζοντας τις παραμέτρους πλύσης, για μέγιστη φροντίδα και οικονομία.

Τις νέες ασύρματες σκούπες Hoover. Τους λείπει το καλώδιο οπότε μπορούν να φθάσουν παντού, αλλά δεν τους λείπει τίποτε άλλο! Είναι οι πρώτες κανονικού μεγέθους ασύρματες σκούπες στην αγορά και μας δίνουν ανεπανάληπτη ευελιξία και καθαριότητα.

Tι προτείνει η Candy για το σύγχρονο σπίτι:
Με τη σειρά της η Candy παρουσιάζει το πλυντήριο ρούχων Rapid’O. Ικανό να πλύνει τα πάντα με εξτρά προγράμματα ταχείας πλύσης και δυνατότητα ολοκλήρωσης ενός πλήρους κύκλου καθαρισμού σε μόλις 39 λεπτά. Μια συσκευή που θα αρέσει για τον πρωτότυπο σχεδιασμό της, με την πόρτα φόρτωσης να βρίσκεται πολύ ψηλά στην πρόσοψη, για φόρτωμα χωρίς κόπο!

Το πλυντήριο πιάτων Candy Brava δείχνει πώς μπορεί να χωρέσει και τα πιο μεγάλα σκεύη της κουζίνας μας, όπως ταψιά, πυρέξ και σχάρες, χάρη στη μεγαλύτερη καμπίνα της αγοράς. Και το Brava δεν μένει εδώ -έχει WiFi για να το ελέγχουμε μέσω app, αλλά και τεχνολογία Zoom για πλύση μισού φορτίου σε 39 λεπτά.

Τέλος οι φούρνοι Timeless αποδεικνύουν ότι η προσιτή τιμή συνδυάζεται και με έλεγχο μέσω WiFi, δυνατότητα πολλών προγραμμάτων ψησίματος αλλά και με διαδικτυακές προτάσεις υπέροχων συνταγών.
 
Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης: 09-18.11.2018
Παρασκευή – Κυριακή: 11:00-22:00
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00 – 21:00