Δείτε από κοντά το πρωτοποριακό Canon EOS R System στην “Thanks to Tech”

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της EOS R.

Η Canon συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος, που προσκαλεί για τρίτη χρονιά το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον για να «εξελίξει τις αισθήσεις» στον 4ο όροφο του The Mall Athens! Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών να τις ανακαλύψουν, μεταξύ των οποίων και το νέο, καινοτόμο σύστημα Canon EOS R.

Στον απόηχο της πρόσφατης διεθνούς ανακοίνωσής του, το πρωτοποριακό και επαναστατικό EOS R System, με τη νέα φωτογραφική μηχανή και φακούς RF, θα επιδεικνύεται στην έκθεση της Κωτσόβολος “Thanks to Tech”, η οποία πραγματοποιείται στο The Mall Athens, από τις 09 έως τις 18 Νοεμβρίου. Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της EOS R, συμπεριλαμβανομένων της ταχύτερης αυτόματης εστίασης στον κόσμο, προηγμένες δυνατότητες λήψης σε χαμηλό φωτισμό και εντυπωσιακά επίπεδα προσαρμογής στις απαιτήσεις του φωτογράφου.

Ανακαλύψτε την οπτική τελειότητα της Canon
Η σειρά προϊόντων φωτογραφίας της Canon έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που καταμετρά πάνω από 80 έτη. Οδηγώντας τη φωτογραφία και την κινηματογράφηση σε μια συναρπαστική νέα εποχή, ο καινοτόμος νέος μηχανισμός φακών RF του EOS R, έχει κατασκευαστεί με βάσει το τέλειο μείγμα του οπτικού, μηχανικού και ηλεκτρονικού σχεδιασμού, για να συλλαμβάνει μοναδικές στιγμές με τρόπους που παλαιότερα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν.

Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης: 09-18.11.2018
Παρασκευή – Κυριακή: 11:00-22:00
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00 – 21:00