Βlack Friday και Cyber Monday στο you.gr

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Προσφορές έως τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου.

Το www.you.gr, το αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, μέχρι και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, δεσμεύεται να κάνει το e-shopping πιο ανεπανάληπτο από ποτέ, συνδυάζοντας τη χαρά της επιλογής ανάμεσα σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, με την ικανοποίηση της αγοράς μοντέλων τελευταίας κυκλοφορίας σε καταπληκτικές τιμές και την άμεση παράδοση ακόμα και αυθημερόν. Και όλα αυτά από την άνεση του γραφείου ή του καναπέ, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς ταλαιπωρία και ουρές, χωρίς το άγχος του παρκαρίσματος και τη δυσκολία στο κουβάλημα.

Καθημερινά, νέες εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους του you.gr, καθώς οι προσφορές συνεχώς εμπλουτίζονται σε πλήθος προϊόντων και κατηγοριών, όπως Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops και περιφερειακά, αφυγραντήρες και θερμαντικά σώματα, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αλλά και έπιπλα, είδη γυμναστικής και είδη προσωπικής φροντίδας. Η Παρασκευή και η Δευτέρα, όπως είναι αναμενόμενο θα κλέψουν τις εντυπώσεις με προσφορές που δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς.

Το www.you.gr, με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα καθημερινής φροντίδας και βρεφικά είδη, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται η Info Quest Technologies, αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.