Νέες θήκες Speck για το Samsung Galaxy A7

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Technology News
Δοκιμασμένες στις πτώσεις, για την προστασία που του αξίζει.

Η αμερικάνικη εταιρεία Speck, θυγατρική της Samsonite, κυκλοφόρησε για το Samsung Galaxy A7 προστατευτικές θήκες -δοκιμασμένες στις πτώσεις- με το παντεταρισμένο της υλικό Impactium. Οι αγοραστές του premium κινητού Galaxy A7 μπορούν πλέον να προστατέψουν το νέο τους απόκτημα με τις πρώτες σε πωλήσεις θήκες Speck.

Η θήκη Speck Presidio προσφέρει προστασία σε πτώσεις από ύψος μέχρι και 120 εκατοστά χάρη στα υψηλής τεχνολογίας υλικά και τον σχεδιασμό της. Προστατεύει και την οθόνη με το υπερυψωμένο γείσο της, ενώ χάρη στην αντοχή στις γρατζουνιές, η θήκη θα είναι πάντα εμφανίσιμη.

Oι θήκες Speck διατίθενται σε δημοφιλή σημεία πώλησης όπως στα καταστήματα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone , Dixons, Apple Stores & Stephanis στην Κύπρο, είναι με διαφορά η καλύτερη λύση για όσους απαιτούν από την θήκη τους αποδεδειγμένη προστασία.

Επικοινωνήστε με την AMY AE, στο 210-6133000 ή στο www.amy.gr για περισσότερες πληροφορίες ή -ακόμα καλύτερα- δείτε και δοκιμάστε τις θήκες Speck στα σημεία διάθεσής τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Startups in Greece 2018 LG SUPER UHD 4K TVs με μαγικά δώρα ήχου »