4 συνδρομητές της COSMOTE στους πιο απίθανους προορισμούς

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Video κλήσεις από του «Βοδιού το Κέρατο» έως το «Τέλος του Κόσμου» και το «Nowhere».

Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στους πιο απίθανους προορισμούς του κόσμου και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής, έδωσε η COSMOTE σε τέσσερις συνδρομητές της, που αναδείχθηκαν νικητές του διαγωνισμού «Roaming ως την άκρη του Κόσμου».

COSMOTE-Roaming-1

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός, που συγκέντρωσε πάνω από 7.000 συμμετοχές, έστειλε τους νικητές, μαζί με ένα άτομο της επιλογής τους, στο Vestrahorn ή αλλιώς στου «Βοδιού το Κέρατο», που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Ισλανδίας, στο «Nowhere» - μια αυθεντική αμερικανική επαρχιακή πόλη της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, σε ένα βουνό της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας, στου «Διαόλου τη Μάνα», καθώς και στην πυκνή ζούγκλα του εθνικού πάρκου Horton Plains, στην Σρι Λάνκα, στο «Τέλος του Κόσμου».

COSMOTE-Roaming-2

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των υπηρεσιών roaming της COSMOTE, οι ταξιδιώτες, με συντονιστή τον Διονύση Ατζαράκη, μοιράστηκαν ταυτόχρονα μέσω video κλήσης την εμπειρία τους από τα τέσσερα απομακρυσμένα σημεία, αποδεικνύοντας ότι με την COSMOTE το roaming φτάνει ως την «Άκρη του Κόσμου».

Η COSMOTE συνεργάζεται με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής και στις πέντε ηπείρους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι των νικητών, στο site του διαγωνισμού: www.cosmote.gr/roamingexperience 

Δες το video!